2015-16 UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
22:05
4 - 1
  • 140
    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
    dinsizin hakkından imansız gelir.
    eden bulur.

    bunların hepsi ata sözüdür. hepsi de çok ama çok doğrudur.

    fener tabi ki haksızlığa uğradı.* ilk gol ofsayt ama kartların tamamı doğru. hatta caner'in ve souza'nın ikinci sarılarını da atladı ivan bebek.

    yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var. souza çok sakin ve ahlaklı bir futbolcudur. serttir futbolu ama caner, volkan şen ve volkan demirel gibi çirkef değildir. fakat bu maçta aşırı öfkeli ve çirkefti. ilginç doğrusu.

    fenerli futbolcuların ve fener yönetiminin şunu anlaması gerekir. türkiye'de cüneyt çakır'ın, fırat aydınus'un ve diğer birçok hakemin size göstermediği kartları avrupalılar affetmiyor. affetmeyince de öfkeleniyorsunuz. işte bu bir kısır döngü. yani türk hakemlerin size gösteremediği kartlar aslında sizin aleyhinize oluyor. sizi yanlış formatlıyor ve bu size pahalıya mal oluyor.

    işte adalet bunun için çok gereklidir. adil olan aleyhe olsa bile faydalı, adaletsizlik ise lehe olsa bile zararlıdır. adaletsizliğin sonu mutlaka ama mutlaka zarara çıkar. insanlık bunu milyonlarca kez denemiş ve bu sonuca varmıştır. buna karşı direnmek rüzgara karşı tükürmekten farklı değildir. sonuçta zararı adaletsizlik yapanlar görür. mesele sadece zaman meselesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın