resim
Phillip John William Cocu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Vitesse
Yaş:53
Uyruk:Hollanda
  • 23
    hakkında sabah yazdığım entry aşağıdaki şekilde olan genç teknik direktör.

    --- alıntı ---
    psv eindhoven'a geldiğinde hiçbir teknik direktörlük başarısı yoktu. zaten teknik direktör olarak ilk çalıştırdığı takım psv.
    fakat bu adama gıpta ile bakarken bülent korkmaz'a küfürler ediyoruz daha resmileşmemişken bile.

    --- alıntı ---

    bülent korkmaz'ın burada eleştirildiği nokta ne ? hiçbir teknik direktörlük başarısı bulunmaması değil mi ? benim gördüğüm genel eleştiri bu yönde.
    ben de dedim ki cocu'nun da hiçbir teknik direktörlük başarısı yok. ama işte adam başarılı. yanin bunun bununla alakası yok. eleştirirseniz bile dayanaklı eleştirin diyorum. ama sanki phillip cocu -kendisini de hiç sevmem bu arada bunu da psv eşleşmelerimizi hatırlayanlar anlayacaklardır- adamın eniştesiymiş gibi savunmaya geçiyorlar. başlıyorlar akıllarınca ezmeye "sen bilmiyorsun araştırmıyorsun o çok ciddi altyapı çalışması yaptı". "neymiş ya bu çalışma" dediğimde pert. cevap yok çemkirme var.
    zaten aman bir yabancı başarılı spor insanını bizim türklerle aynı cümle içinde kullanmayalım. hemen yerli sevici yaftası yapıştırılır, hemen evlere şenlik onunla bunu karşlaştırıyor vallahi pes bilmem ne çocuk gibi laf sokmalar başlıyor.
    burada kesinlikle cocu ile bülent korkmaz'ı karşılaştırmıyorum. bulent korkmaz'ın t.d. olarak herhangi bir başarısının olmamasının , ileride başarılı olmayacağı anlamına gelmediğini cocu üzerinden açıklıyorum.
    benden bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın