resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4294
    haber duyulduğundan beri zaten kötüydüm birde bunu görünce boğazım düğümlendi nefesim kesildi.

    https://twitter.com/...s/709739181648551936

    bu adamın iyi niyetli olduğunu herkes biliyordu, silah zoru ile oynatılmadığını da biliyorduk zamanında buna kızanlar öfkelenenler oldu, benden bunlardan biriyim. ama sadece kızdım yalnızca kızdım o kadar. içimden kötülük geçmedi gram dahil. burnu kırıldı o fotoğrafı gördüm acı dolu fotoğrafı üzüldüm, oyun içindeki acizliğine üzüldüm. umut ile ilgili hep bir şeyler oldu.

    ama bugün o videoyu görünce o ağlayışı başka videoda o sakin ve yürek burkan konuşmayı görünce kahroldum. gün boyu bitirdim kendimi. bir insanın yaşayacağı en kötü duyguyu yaşadı, tarifsiz bu duygu tanımı yok. anlatsan anlatılmaz.

    adamın babası hayatını kaybetmiş öyle şeyler okudum ki kanım dondu, iğrenç kelimesi az kalır daha kallavisi gerek böylelerine. aldığı parayı konuşmuşlar hemde ne kadar seviyesizce ne kadar yersiz bir zamanda hemde ölümle bağdaştırmışlar. utandım utandım utandım sadece utandım. herkes emin olsun o kazandığı bütün paraya değişebilecek bir şey aile eminim o da yapardı.

    yine yazmışlar '' tamam olan oldu ama sakın bu durumu kör ölür badem gözlü olur durumuna getirmeyelim ''. ya getirsek ne olur bu sefer getirsen ne olur, ulan şu hayatta hangi şey bir candan bir babadan bir aileden kardeşten önemli söyleyin varsa söyleyin. hiç mi kapatamıyorsunuz o ağzınızı aklınıza gelen ne varsa söylemek mi zorundasınız. futbol ile neden bağdaştırırsın. üzülmüyorsan bulaşma git duyma bizi. sen istesen duymazsın ama biz duyarız sen öyle şeyler söylersen bu kulaklar kapanmaz bir şeye.

    yaşananlara üzülürken bunları okumak görmek duymak beni üzmedi beni resmen yaraladı. böyle mahlukatlara aynı ortamda yaşadığım için aynı havayı soluduğum için. bunlara insan diyeni..

    keşke keşke ulan şu hayatta tek derdimiz umut bulut'un gol kaçırması olsa keşke.

    allah kendisine sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın