resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4276
    hani 10 yil once hazirkart reklaminda sinan cetin'in oglu demisti ya.."benim bittigim an bu andir" diye. iste bizim bittigimiz an bu andir. umut bulut'un bittigi an bu andir. futbol cok kahpe bir oyun, hani hep diyoruz ya "trilyonlar aliyorlar oynamiyorlar" diye. simdi dusundum de kimi futbolcunun babasi ozel ucaklarda seyahat ederken, kiminin babasi da meydanda patlayan bombada hayatini kaybediyor. hemde degil ucak, ozel araba falan da beklemeden, halkin icine karismis elinde mutevazi bir alisveris poseti ile.

    oglunun son macini izlemis ankara'da kemal bulut. ne diyelim, umut bulut zaten bu sene iyice dibi gordu derken bir de bu haber. bu kadari da fazla, cok agir. kader bu kadar acimasiz olmamaliydi. sov yapacagim diye medyada kendi adini kullanan teknik direktor mu, dersin, transfer yapmayi beceremeyen-hatta hicbir isi beceremeyen yonetim mi dersin. tabi kabak umut'un basina patladi. golleri kacirdi, taraftardan tepki aldi. gene de sakin metanetini korudu hep. digeri gibi taraftarla laf dalasina girmedi, trip atmadi. oynayabildigini oynadi. baski altindaydi kaldiramadi. ama bu son haber yok mu.

    arda turan'in twitter paylasimini gorunce yok artik dedim sok oldum. halen de soktayim. ne diyecegimi bilemiyorum. umut bulut. sen o golleri kacirsanda, bizim icin "drogba'nin biraz daha yirtici"si olarak kalacaksin. taraftariz biz, anlik tepkiler veririz, yeri gelir kufur ederiz. kotu niyetten degil. tamamen macin getirdigi heyecan/hayal kirikligi veya sevinc. anlik salgilanan asiri duygular bunlar. her takim taraftarinda var. senin basin one egilmesin. cik o sahaya, kimsenin beklentisi yokken fener'e attigin 2 golu hatirla. juventus taraftari galibiyet marsini soyleyecekken attigin golu, ve o torino'nun g.t olusunu hatirla. gol yemeyelim diye kalp-tansiyon-nabiz her turlu saglik sorununun dibini gordugumuz o schalke macinda attigin golu, yiktigin "umut"lari dusun. golle bitsin dedigimiz ve bitirdigin o golu dusun. zor ama ayaga kalk. ve tekrardan goster kendini.

    hadi kocum haydi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın