resim
Cevat Güler
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 13
    sonunda temennilerim gerçek olmuştur.
    temenni için: #17157

    ilgili haber:

    galatasaray şimdi 'güler'
    g.saray büyük küçük takım demeden rakiplerini izliyor ve ona göre program hazırlıyor. sarı - kırmızılılarda ulusal maçlar için verilen arada kritik bir operasyona imza atıldı ve yardımcı antrenörler ümit davala ve edwin boekamp'ın görevine son verildi.

    yönetim kimilerine göre zamanlı, kimilerine göre zamansız gerçekleştirdiği bu hamleyle bir anlamda risk de aldı. uyum sorunu dikkate alınarak cevat güler ve burak dilmen'in fonksiyonları arttırıldı ve yeni model ilk olarak trabzonspor karşısında uygulandı.

    başarılı geçen karşılaşmada dilmen kulübede, güler de tribünde önemli görevler üstlendiler. skibbe'den aldığı talimatları oyunculara hızlı bir şekilde aktaran dilmen önemli bir eksikliği giderdi. güler ise hem rakip hem de kendi takımıyla ilgili istatistikler tuttu, analizler yaptı. bunları daha sonra da skibbe'yle paylaştı. aynı zamanda istanbul üniversitesi'nde hoca olan deneyimli teknik adamın, maçtan önce de trabzonspor'u mercek altına aldığı belirlendi. güler, bu hafta sonu karşılaşacakları rakipleri eskişehirspor'u ise bursa'da izledi. g.saray izleme komitesi sadece bununla sınırla değildi elbette. önceki gün de karl heinz feldkamp ve kulübün istatistikçisi tolga demirtaş uefa kupası'nda perşembe günkü rakipleri olympiakos'u takip ettiler.

    nevzat dindar/cumhuriyet
App Store'dan indirin Google Play'den alın