resim
Orhan Atik
Görev:Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Takım:Galatasaray
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 167
    geldiğimiz şu durumda, şu performansıyla forvette umut bulut'u oynatıyor. bu bence başlı başına birisinin futboldan anlamadığını gösteren bir done. işi ironik kılan ise kendisinin altyapı hocamız olması. üstyapıda oynayan kadro hamza hoca ve mustafa hoca ile başarısız olmuş zaten. bu 2 adamı da hoca olarak pek beğenmesem de sonuçta onların oynatamadığını sen mi oynatacaksın aynı adamlarla, hiçbir reform yapmadan?
    taraftar zaten beklenti içinde değil. birileri gençlere şans verecekse bu kişi sen olmalısın ilk. taraftar bunu desteklemek için can atıyor zaten. ruhsuz birkaç oyuncu yerine gençler oynasın maç kaybedelim diyor. ama sen altyapı hocası olarak aynı oyuncu grubu ile, aynı performansla oynayıp maç kazanamamayı, yani kolayı seçiyorsun.

    diğer önemli nokta. hamza hamzaoğlu neden kovuldu, mustafa denizli neden kovuldu? futbol oynatamadılar evet ama umut bulut'a çok güvendiklerinden kovuldular. reform yapamayıp aynı malzeme ile ısrarla farklı yemek pişmesini beklediklerinden kovuldular. e orhan atik de aynı şeyleri yapıyor, aynı sonucu bekliyor, doğal olarak başarılı olamayacak ve olamıyor. o zaman mustafa denizli kalsa da olurdu, hamza hoca gitmese de olurdu. kafalar aynı, değişen şey isimleri. hamza, mustafa, orhan. yöntemleri aynı, sonuç aynı...

    son olarak yorumum; uzatılmadan bu iş sona ermeli. altyapıda görevi de bitirilmeli. altyapıdan a takıma hoca olarak çıkan adam altyapıdan a takıma oyuncu çıkaramıyorsa ne a takımda ne altyapıda işi olmamalı. bu kadar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın