• 29
    bir başka skandal fenerbahçe koreografisi. genel düşüncelerimi daha önce belirtmiştim (bkz: #1668285). yine yeni yeniden, kanarya hayvancağızı güç sembolü haline getirilmeye çalışılmış ve tabi ki yine rezil olunmuş. anlamıyorum koca camiada bir tane adam da çıkıp "arkadaşlar kanaryayı güçlü bir sembol olarak değil, asil, kıymetli bir anlamla ifade edelim" demiyor mu? hiçbir fenerbahçeli 'yi şu görüntü rahatsız etmiyor mu?

    ayrıca tam bir cahil öz güveniyle "the boss of europe" sloganı kullanılmış. tamam koreografide abartı olur, cesaret olur. ancak buna kargalar bile güler.

    hiçbir korkutuculuğu, zeka parıltısı ya da teşvik edici özelliği olamayan, herkes yapıyor biz de yapalım mantığıyla yapılmış, içi bom boş bir çalışmadır.

    ayrıca şu an adını hatırlamadığım fenerbahçe 'li bir twiter hesabı, bu koreografinin resmini koyup "siz hala kartonlarla koreografi yapmaya çalışın" tarzında bir tweet atmıştı dün gece. ne diyeyim allah akıl fikir versin.

    dikkati çekeceğim son konu ise; maçın tekrarını ya da özetini (eğer denk geliyorsa) izleyenler tüm pankartların anlamsız ve içi boş mesajlar taşıdığını görürler. gerçekten enteresan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın