• 246
    1: a takımda ilk 18'e almadığınız tüm oyuncuları "yedek takımda oynayabilir" seçeneğiyle 2. takımınızda oynayacak hale getirin. 2. takımınızda önce o oyuncuları yerleştirin, sonra boşluklara gençleri serpiştirin.

    2: fikstür'de 21 yaş altı ve 18 yaş altı kısımları var. 21 yaş altı takımınız ligi yoksa maç yapmaz. fikstürünü 3 günde bir maç yapacak şekilde çoklu hazırlık maçı yap şeklinde doldurun. ilk 18'iniz + a takım yedekleriniz + takımınızdaki gençler otomatik olarak hazır olur. sakatlık durumunda oynatacağınız adamın form tutmasını beklemezsiniz. tüm oyuncularınız maç yapar. 21 yaş altı takımınızı büyük takımlarla oynatın hep.

    3: oyuncunuzu kiralayacağınız takımların antrenman tesislerinin kalitesine bakın. ve önceliğiniz önemli bir ilk 11 oyuncusu olarak isteyen takımlar olsun. düzenli 11 oyuncusu'nun altındaki rollere adamınızı kiralık vermeyin.

    4: u18 ve u21 teknik ekibini kurarken hocaları seçtikten sonra antrenörleri mümkün olduğu kadar eski futbolculardan seçin. önlerinde uzun bir kariyer olacak ve geçmiş tecrübeleri gençler için işinize yarayacak.

    5: genç forvetlerinizi ayakları sol ise sağ açık, sağ ise sol açık çalıştırın. genç açıklarınızı komple forvet çalıştırın. genç orta sahalarınzıı defansif orta saha çalıştırın. genç beklerinizi ters beklere çalıştırın. genç stoperlerinizi bek çalıştırın. bek çalıştırdığınız genç bir stoper, süratli, tempolu, dayanıklı bir stoper ve sakatlık durumunda beklerde oynayabilecek bir adam demek olacak. gençlerinizi şekillendirin. mal gibi gelişmesinler yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın