• 201
    1996 da kupa galipleri kupasi ve 97 de ayni kupada final oynamalari haricinde uluslararasi arena da bir ba$arisi olmayan bir kulüp. finalde barça'ya eleniyorlar. ayriyeten 2. turda kendilerini 4-2 yenmemize ragmen, paris'te bizi 4-0 yenerek tur atliyorlar.

    gelelim bu vatanda$larin 2016 yilinda nasil çeyrek final oynadiklarina.

    2006 yilinda kulübün borcu 240 milyon avro'ya tekabul ediyor ve kulüp bir $ekilde yava$ yava$ satilmaye ba$liyor. katarli yatirimci $irket qsi'in sahibi nasser al-khelaifi son olarak 2011 den kulübün tümünü satin aliyor ve kulübün ba$ina sportif direktör olarak psg'in eski oyuncusu leonardo yu getiriyor.

    katarli i$ adami kulübü devraldigindan beri kulübe 400 milyon avroluk bir harcama yapmi$ ve 5 yil içinde 2012 yilindan itibaren ba$kent ekibine avrupa futbolunun en prestijli turnuvasi olan $ampiyonlar liginde 2 kez çeyrek final oynatma ba$arisi göstermi$.

    ne hikmetse çeyrek finalde ve bir önceki turda ya barça ya da chelsea ile e$le$mi$ler. $imdiye kadar henüz barça'yi eleyememi$ler.

    tabiri caizse parayi bulana kadar son 10 yilda (2001-2011 arasi) 2003 yilinda olmak üzere sadece 1 kez, yanli$ duymadiniz yazi ile bir kez ilk 2 ye girme ba$arisi gösterebilmi$ler.

    yillardir götümü yirtiyorum ama anlatamiyorum.

    futbolda uzun süre isim yapmak istiyorsan ve maddi güç $art veya saglam altyapin olacak! ha bir de porto gibi scouting uzmanlari var, onlari ayri tutmak gerekir.

    almanlar gibi, ingilizler gibi saglam bir altyapimiz yok maalesef, bir 20 sene olmazda.

    dolayisi ile yabanci sermaye'den ba$ka bir çözüm gözükmüyor kisa vadede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın