resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 995
    hööööh, bu kadar rezil olunur! sen görüşmek isteyeceksin tesvik direktör kabul etmeyecek! bu bile istifa için yeterli olmalı.

    kulübe üye kabul ederken değerlerden bahsedenlerin, hem galatasaray değerlerini hem de onur ve haysiyeti unutması ne acı...

    seçimden gına geldi ama bu çapsızlıklarda yeter artık.

    --- alıntı ---

    sarı-kırmızılılar, mustafa denizli'nin istifası sonrası ersun yanal'la görüşmek istedi, ancak tecrübeli teknik adam randevuyu kabul etmedi.

    mustafa denizli'nin istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan galatasaray , yerli teknik adamlardan ersun yanal 'ın kapısını çaldı.

    milliyet gazetesi'nin haberine göre; galatasaray futbol direktörü cenk ergün , yanal ile görüşme istediklerini söyledi. ancak tecrübeli teknik adam, galatasaray’ın bugünkü koşullarında görev yapmayı düşünmediğini dile getirerek, ergün’ün randevu talebini kabul etmedi.

    sarı-kırmızılıların, bu sezonla birlikte yanal’a uzun vadeli bir sözleşme önermeyi düşündüğü, ancak ersun hoca’nın, kendi oluşturduğu bir takımla sezon başından itibaren görev almayı düşündüğü dile getirildi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın