resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 7857
    http://www.hurriyet.com.tr/...mi-etseydim-28001337
    http://www.hurriyet.com.tr/...i-kalacagim-40066057

    şimdi herkes kitap okuyan, tüm haberleri okuyan, söylem analizi yapan insanlar değil. ki kimse bunları yapmaya da mecbur değil. bir gün akademisyen olursam, basitçe anlatamadığım her konu hakkında kendimi başarısız sayacağım. asla uzun, karmaşık, anlamsız, öğrenci düşmanı cümleler kurmayacağım. mesela kültür değişmeleri anlatırken, alman ideolojisi isimli çevirisi berbat kitabı, -ki kendisi kitap bile değildir- asla öğrencilerime tavsiye etmeyeceğim. böyle bir kitap var, ama çok şey yapmayın derim. isterlerse, incelerler.

    hamza hamzaoğlu ilginç bir adam. çocukken fenerbahçeliydim, ölene kadar galatasaraylı kalacağım, bursasporu'u da çok seviyorum, trabzonspor'a karşı da boş değilim, akhisar belediye benim canım.
    enteresan hakikaten.

    galatasaraylı olmak zorunda değilsin. ki bu takım en çok "ben galatasaraylıyım, neferim, evladım" diyenlerden çekti. bir tanesi sağ bek görünümlü açık, forvet, orta saha, ama futbolcu değil. bir tanesini dj sercan yıldırım olarak tanıyoruz. bir tanesi kapı süpüreceğini söylüyor, takımı çalıştırıyor. bir tanesi bence yabancı sayısı 1 olmalı diyor.

    enteresan hakikaten. hamza hamzaoğlu, sen hangi takımlısın ? şu an ama. tam şu anda. epey değişken belli ki takım sevgisi, tutması, artık ne dersen, o olayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın