• 43
    söylediklerinde asıl komik olan adamın bizi bir tehlike olarak görmesi. dedem en büyük gelir kaynağını tehlike olarak görüyor.

    bu gibi insanların en büyük yanlışı, başka insanların sosyokültürel yaşamına bakmaksızın kendilerini elit, bizi ise avam olarak görmeleridir. bu adamlar, çevrelerindeki insanlar tarafından yıllardır pohpohlandıkları için kendilerini diğer insanlardan farklı bir yere koymuşlar ve kendilerinden başka herkese tepeden bakıyorlar. aynı bugünkü kaybeden siyasetçilerde olduğu gibi. onlar da kendilerine oy vermeyen anadolu insanını muhtelif hayvanlara benzetmeye devam ettikleri için hala bu haldeler.

    neyse. bu gibi dedelere anlatılması gereken bir şey var. galatasaray spor kulübü, galatasaray lisesinde ve galatasaray liseli insanlar tarafından kuruldu. kendilerine ve liseye bunun için minnettarız. fakat galatasaray dediğin şey liseden çıkıp en ücra köşedeki insanın bile damarlarına gireli yarım asırdan fazla oldu. bu adamlar hala galatasaray spor kulubü'nü okul takımı zannetmeye devam ediyorlar.

    şimdi söyleyeceğimi yemin ederim kötü niyetle ya da hakaret etmek için söylemiyorum. siz ve sizin gibi insanların sahip olduğu bu şeyin bir hastalık olduğunu düşünüyorum. psikolojik ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalık. çevrenizdeki insanların yıllardır size olan davranışları, sizi bugünkü durumunuza itmiş. görece basit bir hayat yaşamanıza rağmen kendinizi 25 milyon taraftardan üstün görmenizin başka bir açıklaması daha olabileceğini sanmıyorum.

    allah sizin gibilere biraz beyin versin derdim de gerek yok buna. bunca efendi konuşmanın üzerine sıçmaya ne gerek var yani.

    ooldu. öperler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın