• 38
    https://twitter.com/...s/707568338453442560

    bu konuşma liseci zihniyetteki bazı yöneticilerin söz konusu kendi çıkarları olduğunda ne kadar otoriter olabileceğini en iyi şekilde göstermiş. taraftarı kontrol altına almaktan falan bahsetmiş. halbuki galatasaray lisesi osmanlı'dan beri bu ülkede ilericiliğin ve demokrasinin öncüsü olmuş güzide bir kurum. galatasaray spor kulübünün galatasaray değerleriyle uyuşmayan yöneticiler tarafından yönetilmesi vahim bir olay.

    bu insanları, sokaktaki sıradan galatasaraylıdan ayıran fark nedir ? neden bu insanlar kulübün hakimi ?

    galatasaray spor kulübü kurulduğu günlerde liseden bağımsız olarak düşünülemezdi. fakat aradan geçen yüzyılda galatasaray önce bir türkiye markası, sonra da bir dünya markası haline geldi. dolayısıyla bu kadar büyüyen bir markayı kurulduğu gündeki gibi küçük bir zümrenin yönetmesi düşünülemez. bu durum kulübün gelişmesini engeller. evet kabul etmek gerekir ki galatasaray lisesi, spor kulübünün önemli bir değeridir ama artık spor kulübünün bu lise kabuğundan çıkması gerekir.

    galatasaray lisesi mezunu veya değil, spor kulübünü galatasaray değerlerini benimsemiş kişiler yönetmelidir. kulübün önü ancak bu şekilde açılır ve gelişmesi sağlanır. işte bu yüzden galatasaray taraftara açılsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın