• 27
    https://twitter.com/...s/707568338453442560 +

    bu zihniyete sahip annesi suçsuz kişiler kulüpten gitmeden, bu kulüp için yola su döken insan bile benim gözümde enayidir. karar sizin. kulübün üzerinde sahiplik ilan eden kişilerin gözündeki yerimizi utanmadan itiraf ediyorlar. 1.5 senedir kulüpte olan hiçbir şey beni sinirlendirmiyordu açıkçası. sadece anlık kızgınlıklarım oluyordu. bunun sebebi de her şeyden soğumam ve dolandırıldığımı fark etmem. fakat bu annesi suçsuz adamın şu açıklamasından sonra yine kan beynime sıçradı. şu kulüpten ya bunlar gidecek ya da ben ve benim gibi düşünenler kulüp için su bile almayacaklar. kıyamadıkları kendi paraları ile selçuk inan maaşı ödesinler de ondan sonra kendilerini kontrol altında tutabiliyorlar mı görelim.

    tek kelime ile rezalet. işte kulübün sahipleri bunlar. istediğiniz kadar itiraz edin. bu lafları rahatça söyleyebiliyorlarsa bu adamlar kulübün gerçek sahipleridir. itirazı olan varsa buyursun. fakat change.org gibi saçmalıklarla değil, gerçek icraatler ile.

    not: size küçük bir tavsiye. ben artık nadir maç izliyorum, fakat canım maç izlemek istediğinde, açık kanalda yayınlansa bile illegal yollarla izliyorum. bu dönen çarka dolaylı yoldan dahi 5 kuruş para harcamıyorum. benim gibi düşünenler çoğalırsa bu haysiyetsizlerin götü tutuşacak. işte o zaman ne olacak çok merak ediyorum. çünkü takımın bal ligi'ne düşmesi bile bu şekilde itibarsız hale gelmesinden iyidir. hadi size iyi bileklikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın