resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10936
    arda neden yardim yapmak durumundaymis gibi bi algi var ben onu anlamiyorum. bu zor durumda bi tane topcumuz maaslarimi birak mac basilarinda bi indirim yapsa yine kulube ciddi bi maddi kazanc olur. ama kimse bunu teklif etmezken neden arda tutup bize 100bin lira yardimda bulunsun.

    bir gun öğretmen aliyi kaldırmış. ali demis, iki tane ferrarin olsa birini osmana verir misin? ali tabi veririm hocam demis lafi mi olur. peki iki tane villan olsa birini osmana verir miydin? tabiki hocam demis ali, verirdim. cok guzel demis hoca. peki iki gomlegin olsa birini osmana verir miydin? yok hocam vermezdim demis ali. ee peki neden demis ogretmeni. az once koskoca villalari ferrarileri paylasiyordun gomlegi paylasmak daha kolay niye paylasmiyorsun? veremem ogretmenim demis ali, cunku iki tane gomlegim var.

    velhasil insan kendinde olmayani cok rahat dagitir, cok kolay uydurur soyle yaparim boyle yaparim diye. ama kimse gercekte oyle yapamaz. burdaki insanlarin da 1milyon lirasi olsa yarısını camiaya bagislamazlardi. kimse kulupten buyuk degil cunku, kimse kulüpten zengin degil. emin olun bu boyle olacakti. bu yuzden oyuncular da, arda gibi baskalari da tutup kulube 100binlerce yardim yapmaz. haa yapanlar olacaktir elbette. bunlar istisna adamlardir, ozeldirler. o yuzden ne arda gelip galatasaraya kendi emeginden 100bin lira versin, ne de galatasaray buna muhtac olsun. burdaki baskanlar, yoneticiler falan ardadan da selcuktan da sneijderden de kat kat zengin. hatta karsilastirilamayacsk kadar zengin. ama onlar bile elini cebine atmiyorsa, ardadan beklemek cok daha anlamsiz.

    koskoca galatasarayi ardanin alacagi 10bin bileklige muhtac birakanlarin ta aq. esas suclu onlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın