• 3653
    kulüplerini tanrılaştıran, yaptığı herşeyi meşru kılmaya çalışan taraftarlardır. örneğin şike yapmak onlar için meşrudur, ırkçılık meşrudur, saha kenarında muz göstermek normaldir gibi!

    (bkz: #1919576) nolu entry sonrası fenerbahçe taraftarıı normalleştiren yazıları okuyoruz. bu normal arkadaşlara öncelikle bir kaç sorum var?

    1- 3 temmuz şike olayları sonrası şike yaptıklarını kabul eden kaç fenerli tanıdığınız var. varsa bunlardan kaç tanesi küme düşelim deyip vicdan yapıyorlar? kaç tanesi sorumluların kulüpten ihracını talep ediyor?

    2- yukarıdaki ilk iki soruyu galatasaray'lı tanıdıklarınıza ve kendinize sorun. kaç tanesi şikeyi kabul eder? kaç tanesi küme düşelim deyip vicdan yapar?

    3- (bkz: 18 ocak 2016 eskişehirspor fenerbahçe maçı) nda mehmet topal'ın hareketinde eskişehirspor aleyhine çalınan faulün yanlış olduğunu olduğunu kabul eden kaç fenerli tanıdğınız var? mehmet topal'ın direk kırmızı kart ile atılmasını kabul eden kaç fenerbahçe'li tanıdığınız var?

    4- yukarıdaki olayı galatasaray'lı arkadaşlarınıza ve kendinize sorun. 1 - mehmet topal'ıun benzeri bir hareketi herhangi bir galatasaray'lı oyuncu yapsa direk tepkiniz ne olurdu? pozisyonun kırmızı kart olduğunu kabul eder miydiniz?

    bu iki soruya farklı cevaplar alacak olan bir insan çıkıp galatasaray taraftarı ile fenerbahçe taraftarının benzediğini söylemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın