resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 810
    --- alıntı ---

    2015/16 sezonunda en çok gol yediği sezonlarından birini yaşayan galatasaray savunmasında sapır sapır dökülen semih 14, hakan balta 20, chedjou ise 17 lig maçına 11 başlamış. denayer 10 lig maçına çıkarken bunların 6'sına sağ bek pozisyonunda. bu gol yemeden duramayan defans göbeği içerisinde (semih-hakan-ched) koray sadece 4 lig maçında forma şansı bulabilmiş. oynadığı 4 lig maçında kalemizde 1 gol görmüşüz o da trabzon maçında kendi müdahalesi ile çalınan, aslında olmayan penaltı. bu tabloda işin adaletini ya da adaletsizliğini görmek zor olmasa gerek.

    --- alıntı ---

    questor arkadaş yukarda benim yazmayı düşündüklerimi güzel bir şekilde yazmış.

    ek olarak;6 mart 2016 galatasaray başakşehir maçında ilk 11 başlamaması skandal, üzerine denayer'in çıkıp koray yerine semih'in girmesi ayrı bir skandal.

    artık şu anda kadroyu hangi futbol bilmez kuruyorsa kendisini takımda 5. stoper olarak görüyor. belki de 6... (chedjou - denayer - hakan - semih - donk)

    yedek kaldığında sesini çıkarmıyor. takım içinde çeteleşme yapmıyor. hatta çeteler olmasına rağmen katılmıyor. kendini geliştirmek için çalışıyor. fiziğini geliştirdiği zaten yazdan belliydi. oynamayı hak etmesine rağmen sürekli defansın çöküp gol yeme rekorumuza yaklaştığımızda hiç koray'a şans vermiyoruz, daha sonra hiç maç oynama alışkanlığı olmadan pat diye ilk 11'e koyuyoruz defansta en iyi oyuncu oluyor. sonraki maç yine çok iyi oynuyor, hele semih'le falan kıyasla müthiş oynuyor. sonra lazio maçına koyuyorsun süper oynuyor. sonra trabzon maçında penaltıyla alakası olmayan pozisyonda hakem penaltı çalıyor ki o maçta da iyi gidiyordu, daha sonra kesiyorsun. denizli gidiyor hadi diyorsun sezon da bitti gençlere şans veririz artık bari. bir bakıyorsun koray 5. 6. stopere düşürülmüş.

    sonra biz niye oyuncu yetiştiremiyoruz? niye x gibi olamıyoruz? eşeğin bir organından dolayı çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın