resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 819
    dany ve semih'in stoper ikilisi oynadığı zamanı hatırlayın. o zamanlar dany ve semih'in çabukluğu, ikisinin de her topa atlaması ve oyun yapımızın pozisyon alarak savunma yapmak üzerine olmaması birleşince, dany ve semih fena bir ikili olmamıştı.

    o zaman topu ileri yıkıyorduk, top genelde bizde oluyordu. rakip de hızlı hücuma çıkmaya kalktığında ya dany ebesinin nikahından gelip yetişiyordu ya da semih arapasına yetişip kayarak taca atıyordu. hatırlayın, semih genelde sağ veya sol çizgide kayarak topu taca gönderirdi. dany de ilkte engellerdi ya da çalımı yedikten sonra gidip yakalayıp öyle veya böyle topu alırdı. ama yerleşerek savunma yapmaya çalışırsak da dany-semih iklisi hep sıkıntı oluştururdu.

    işte o topu ileri yıkma oyununda, stoperde 2 tane denayer olursa, galatasaray belki bu ligde 10 golün altında yer demek iddialı olur ama, 15 golden fazla yemez. sürekli hoca değiştiriyoruz, takımımız topu rakip yarı sahada oynamaya müsait değil, tempo yapamıyoruz, işin ilginci pozisyon da alamıyoruz. bu takımda ne kadar oynanacaksa o kadar oynuyor denayer de. kesinlikle kötü değil, ama doğru bir yapıda verebileceğinin maksimumunda da değil. aynısı linnes için de geçerli. linnes'in de minimum 3-4 asisti vardı şu an elmander veya drogba ile oynasa. ama forvette kara delik umut var. olmuyor tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın