• 900
    herkes gibi bir hayatı, sorumlulukları, işi, gücü, para yani hayatını kazanma uğraşında olan ve bu işi sadece gönüllü olmakla kalmayıp mecbur kaldıkları için yapan üç dört kişinin, tüm yazarların düşünceleri üzerinde etkisi olabileceğini düşünmek. hadi bu normaldir, insan düşünmeli ve sorgulamalı da zaten ama üstüne bir de bunun uygulanabilir plan olduğunu düşünüp bunun üzerinden her şeyi bıraktım bir de galatasaraylılığımı sorgularsan o zaman ayıp edersin işte.

    bugün değil senelerdir söyledim ve de yazdım. bu işi daha iyi yapacağım diyen herkese kapı açık. ama sonra "ya bu iş cidden acayip bi'şeymiş" dersen, o zaman çıkıp ben de galatasaraylı değilim diyebileceksen veya birinin sana "sen de galatasaraylısın ha, yersen" demeyi içine sindirmeyi göze alabiliyorsan.

    hiçbir şey bilmiyorsam, iki insanın hayatını doğrudan etkiledi bu sözlük. kendi hayatlarından, iş, okul, para, kariyer ve ailelerinden veya bir aileden bile biraz vazgeçtiğini biliyorum şahsen. onun haricinde gerek moderatörler ve daha önce moderatörlük yapmış dostlar adına bi'şey söylemek istemem, her ne kadar neler yaşadıklarını az, çok bilsem de yine de kendileri adına konuşma hakkım olduğunu düşünmüyorum.

    hasılı ben daha iyisini yaparım diyen kim varsa, başımızın üstünde yeri var ancak terbiyesizlik filan yapmak istemem ama şahsen beni tanımadan, kim olduğumu bilmeden galatasaraylılığımı sorgulayacak, değil bu sözlükte veya bu ülkede, bu dünya üzerinde tek bir kişi bile olamaz. kimseye bu hakkı vermem çünkü.

    moderasyonu beğenme, eleştir, yerin dibine sok hatta söv istersen ama bana galatasaraylı değilsin deme kardeşim. kimse demesin. diyen olursa da kafama silah dayasın yine de saldırırım üstüne.

    period.
App Store'dan indirin Google Play'den alın