resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 805
    6 mart 2016 galatasaray başakşehir maçında da ilk 11'de yok. nedir yani penaltı yapmadığı bir pozisyonda hakem penaltı verdi diye mi kesik yedi şimdi bu arkadaş?

    sezon neredeyse senin açından bitmiş, chedjou'nun olmadığı maçta denayer'in yanında oynamayı en çok hak eden kişi koray. zaten hakan balta yaşlı bir oyuncu sürekli oynata oynata yıprattık sezon başındaki performansından da uzak. artık geleceği düşünmemiz lazım.

    bu kadar gerizekalıca yönetilmez bir kulüp. bunun adı gerizekalılıktır kimse başka kulp takmasın. hem daha genç, hem daha formda hem de geçmişinden belli potansiyeli olan alman milli takımlarında alt yaşlarda vazgeçilmez bir oyuncun var. oynadığında çok da iyi oynuyor. defansın kanayan yaran. hala oynatmıyorsun. yerine 1-2 haftaya 33 yaşında olacak olan hakan balta oynuyor.

    şimdi hak ediyorken ve bu durumdayken oynatmıyorsun ne zaman oynatacaksın? şu yapılanı bizden başka hiçbir şampiyonlar ligi kulübü yapmaz. şampiyonlar liginde çıktığında kolay kura ehe ehe dediğimiz takımlar bile birazcık ışık gördükleri 18 yaşındaki çocuğu anında a takıma monte etmeye çalışıyorlar. ulan parlar mı acaba diye. biz parlayan adamı yedeğe çekiyoruz. çıldırmamak elde değil. galatasaray'ı tutuyor olmasam bu kulüp sürünsün isterdim. böyle yönetilen kulüp mesela valencia böyle yönetilse sürünün heheheh diye izlerdim. el altından aziz yıldırım'a kadro kurdursan ulan çok belli olmasın diye bir iki doğru şey yapar aq. yeter ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın