• 61
    pahaliya mal olmus olan kumar.
    bunun yerine sezon basinda hamzaoglu teknik direktorluge devam ederken mustafa denizli sportif direktor olarak getirilseydi basari ihtimali bence daha fazla olacakti.

    hamza hamzaoglu'nun basinla iletisimdeki yanlislari, yonetimin mali durum yuzunden transfer yapilmamasi kararina karsi taleplerinde diretememesi, tam tersine basinin elestirilerine karsi yonetime paratoner olarak kendini kullandirtmasi gibi eksikliklerini mustafa denizli kapatacak, mustafa denizli'nin enerji azligi, beraber calisacak antrenor bulunamamasi, mevcut kadroyu verimli kullanamamasi gibi eksiklikler de hamzaoglu tarafindan giderilecekti.

    mustafa denizli florya'daki eksiklikleri gideren, kondisyoner, altyapi sorumlusu gibi gorevlere kisisel baglantilari sayesinde kaliteli isimleri getiren, yonetimin mali durumla ilgili bahanelerine karsi diretip linnes gibi isimleri transfer ettiren, hamzaoglu'nu elestirerek gelismesine katkida bulunan bir direktor olarak gorev yapabilir, medya baskisini daha az hisseden ve yonetime siper olmaktansa bazi talepleri yerine getirilen hamzaoglu daha basarili olabilirdi.

    bunun gercekten boyle olup olamayacagini ne yazikki hicbir zaman ogrenemeyecegiz. ama gecmise bakip hatalari mantik suzgecinden gecirmeden, analiz etmeden, sadece nefret kusmaya, hakaret etmeye devam edersek malesef bundan da kotu gunler bizi bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın