• 95
    son düzlükteki fikstürlüeri gerçekten de zorlayacak ve belirleyici olacak. bu sezon buna benzer bir dönemde arda arda city ve yine tepeye oynayan bir takım ile maçı vardı ve alınlarının akıyla çıkmayı başardılar. o son düzlükten de çıkmalarını bekleyip finish çizgisinde kutlama yapanlardan birisi olmayı istiyorum.

    bununla birlikte şampiyon olmaları biraz da rakiplerinin durumlarına bağlı olacak büyük ihtimalle. genellikle böyle durumlarda özellikle de ingilterede son nefesi yetmiyor bu tarz takımların ve daha çok tecrübeli veya yıldızı olan takımlar o zorlukların üstesinden gelebiliyor. önemli olan oraya geleceği pozisyon olacaktır. gerçi arkasından gelen arsenal ve tottenham ın da bu konuda çok başarılı olduklarını söyleyemeceğim. şöyle şampiyon olsalar da ingilterede uzun zaman sonra 3lünün arasından sıyrılabilen bir takım görsek. liverpool ve arsenal dahi başaramamışken bunu.

    yalnız seneye tepe takımların transferde atak yapacaklarını da düşünürsek önümüzdeki sezon için çok zor kadrolarını korumak ve hedefini sürdürmek onlar adına.
    guardiola zaten city'den muhakkak ister transfer ama bir ihtimal dışarıdan olabilir onların transferleri
    klopp liverpool u düzeltmek için adam almalı zaten kadroları sıkıntılı
    chelsea ve manu'nun teknik adamları her ne kadr henüz belli olmasa onların da atılım yapacağı şüphe götürmüyor. manu'ya mourinho'yu bekliyorum. chelsea ile de yanlış değilsem simeone ile conte'ydi galiba bu ikili çok anılıyor.
    zaten kafaya oynayacak 4 takım saldıracak transfere. arsenal de eli armut toplamaz herhalde. leicester şampiyonluk ve transferlerden gelen para ile inşallah yine güzel bir takım kurarak gelişimine devam eder
App Store'dan indirin Google Play'den alın