resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4909
    https://twitter.com/...s/705741634927992832

    abi bunu nasıl becerdin ? yani sakatlıktan yeni çıkıp böyle sakatlanan ben bir tek bizim efsane, brezilyalı ronaldoyu hatırlıyorum. o da sakatlanmıştı mesela, uzun süre sonra ilk maçında girdiği gibi ya da birkaç dakikada sakatlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ikisi de uzun süreli sakatlıktı, hatta ronaldo epey enteresan tedavi yöntemleriyle tedavi edilmişti falan.

    yani ayak kırılması çok acı. geçmiş olsun. misal benim de parmağım çıkmıştı yerinden. ayakla ilgili sıkıntılar yaşam kalitenizi çok, çok düşürüyor. biliyorum, yaşadım. bu işin insani kısmı. gerçekten üzüldüm.

    sportif kısmına gelirsek işin, hamit'in derhal sözleşmesinin feshini istemesi gerek. real madrid'de daha kısa bir sakatlık durumunda maaşımı ödemeyin hareketini yapan adam, eğer "galatasaraylı" ise, acilen sözleşmesinin feshini istemesi gerek. yani, böyle bir sakatlık durumunu linderoth'da bile görmedik bence. ben linderoth'un sahaya indiği 8-9 maçı net hatırlıyorum. hamit için de geçen sene melo yokken oynadığı dönemi, schalke maçını, sürekli direk dövdüğü dönemi falan hatırlıyorum. elbette linderoth'dan çok maç oynadı da, abi nasıl bir sakatlık durumu bu yani ?

    acilen sözleşmesini kendisi feshetmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın