• 5087
    galatasaray yöneticileri öylesine iğrenç bir şekilde galatasaray taraftarına davranmışlardır ki taraftar onların anlayacağı dilden konuşmaya başlamıştır. eğer bir grup kendi çıkarını düşünen adam, kendi isimlerini yapmak adına galatasaray'a gelip yanlış işlere imza atarlarsa tepki görürler. bu dünyanın her yerinde böyledir. ne yazık ki galatasaray yöneticilerinin suratları artık iyice kösele kıvamında. hiçbir tepki adamlarda kızarmaya yol açmıyor. eskiden galatasaray taraftarı bir yönetimi istifaya çağırdığında hemen yeni yönetim için çalışmalara başlanırdı. bu ne yazık ki canaydın döneminde değişti. artık çaresizlikten midir, camianın içinde bulunduğu alternatifsizlikten midir, inan kıraç'ın boşluğuna mı gelmiştir bilemem ama canaydın'a sımsıkı sarıldı dedeler. düşünsenize ribery marsilya'ya bedava gitti. daha büyük bir skandal olabilir mi? üstelik yüzüncü yılda da şampiyon olamamışsınız. ama yönetim değişmemiş. bu eşsiz bir başarısızlık ve eşsiz bir taraftarı sallamama hikayesidir. bence kırılma noktasıdır.

    canaydın döneminden itibaren yönetimler taraftarı sallamamaya başladılar. taraftarın da kendini ifade ediş şekli özellikle store ve kombine olaylarıyla farklılaştı. peki pratikte bunun bir karşılığı var mı? ne yazık ki yok. galatasaray taraftarı müşteri de olsa asla bir boykot işine girmedi. giremedi. çünkü galatsaray taraftarının galatasaray'ı dert eden kısmı galtasaraylıyım diye gezinen kısmından oldukça az. etkili bir boykot kampanyası yapılmadığı sürece de dedelerin canı yanmayacak, taraftarın yüzüne gülünüp aslında özetle şu söylenecektir:

    https://youtu.be/usHuuZKns2s?t=24

    eğer bir gönül bağının kopuşunu konuşuyorsak bunu galatasaray sevgisini sömüren yöneticilere sormak gerekiyor. kaldı ki galatasaray taraftarının gönül bağı galatasaray'la asla kopmaz. galatasaray taraftarı galatasaray'ı kımıl zararlılarından korumak için savaşacaktır. savaşmaktadır da. bunu yaparken kullandığı dil kimi zaman kapitalisttir, bu onun gönül bağının koptuğunu göstermez.

    tribünlerdeki ruha gelince. galatasaray tribünlerindeki birlik dirlik ruhunun bozulmasının baş sorumlusu adıyla sanıyla ultraslandır. ultraslan galactic cumhuriyet'e ihanet eden sözde jedi özde sith tapınağıdır. politik ve ekonomik bağlarına bağlı olarak gösterdikleri ve göstermedikleri tepkiler, özellikle insanların twitter ve facebook gibi çok doğal, kolay ve hızlı bir şekilde bilgi ve görüş paylaşmaları neticesinde iyot gibi açıkta kalmaya başladı.

    yani iş şöyleyken

    http://i.hizliresim.com/VaXgNB.jpg

    artık şöyle oldu:

    http://i.hizliresim.com/4rqZO7.jpg

    galatasaray taraftarı özellikle alparslan abinin ölümünden sonra kendi yarattığı canavarın esaretinden bıkmış durumda. çünkü galatasaraylı gezinenlerin baktıkları otorite bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın