• 3647
    ara ara sinir etseler de bunlarla mücadele etmek bir başka beyler. garip bir gülümsemeyle okudum bir fenerlinin yazdıklarını:

    --- alıntı ---

    ne olur geri gelin.

    bir fenerbahçe taraftarı olarak sizden nacizane isteğim budur. biz ki fenerbahçe futbol takımı olarak toplamda 39 kez 1. ve 2. olmuşuz. yani 39 yıl boyunca hep bir liderlik için mücadele vermişiz. bu rakam galatasaray'da 30 beşiktaş'ta ise 25.

    çoğunlukla sizle beraber şampiyonluk için yarışmışız. beşiktaş ise genelde şerefli 3.lük'te kalmış. ben bir taraftar olarak şampiyonluk için galatasaray'la yarışırken hiç bu kadar yorulmuyordum. çünkü genel anlamda da ikili rekabette de sizinde bizimde başarılarımız mevcut ve ikimizinde bir birimize diş geçirdiğimiz yerler var. ama gel gelelim bu beşiktaş taraftarıyla uğraşmaktan bıktık. adamlar hep sallıyor, hep sallıyor. kabullenme yok, susmak yok, hep bi aşırı nefret, aşırı şiddet, aşırı ego var.

    hayır nelerine güveniyorlar bilmiyorum. bütün başarıları ortada. adam diyor ki biz kupa için şampiyonluk için sevmedik bu takımı e madem ne diye şuan yırtınıyorsun. her galibiyet sonrası twitter'da, ekşide yeri göğü sallamaya çalışıyorlar ama yenilince hepsi bir anda yok oluyor. nerde beşiktaş'lı duruşu. kupa için de sevmiyorsan otur bi köşeye sev takımını fazla ses çıakrma.

    velhasıl galatasaray taraftarından isteğim takımını desteklesin ve eskiden olduğu gibi yerine gelsin şampiyonluk için beraber yarışalım. beşiktaş da her zaman olduğu gibi üçüncülük koltuğuna geri otursun.

    --- alıntı ---

    aslı için: https://eksisozluk.com/entry/58938857
App Store'dan indirin Google Play'den alın