resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3699
    her oyuncu hata yapar. her oyuncu formdan düşer. her oyuncunun da bir kredisi vardır. hakan balta bu krediyi 2010-2011 sezonunda sabri ile beraber doldurmuştur. bakın sabri'nin yerine emmanuel eboue alındığı sene balta'nın yerinde sol açık riera oynuyordu. hakan balta sol bek olarak miadını 2010'da doldurdu. sene şu an 2016...

    ujfalusi'nin sakatlandığı, cris transferinin patladığı dönem (ki nedense aysal'ın hataları arasında sayılmaz bu transfer sözde objektif arkadaşlar tarafından, hmmm terim ısrarla istemişti di mi? ok let's go) hakan balta idareten birkaç anadolu maçında merkezde oynadı ve sırıtmadı. bizim romantik taraftar için bir oyuncuyu güzellemek kadar risksiz ve kolay beğenilme yolu yoktur. açın bakın adam güzellemek en bayıldığımız iştir sözlükte de. fotospor sütunlarında galibiyet sonrası her oyuncuyu güzelleyen dayılar gibi balta da taraftar tarafından pışpışlandı pohpohlandı (aa bakayım hmm evet tıpkı hamza gibi). dönemin kapanan anadolu takımlarına karşı, yabancı sınırını ve anadolu takımlarının buna bağlı kalitesini gözönünde buldurduğumuzda (+melo) bu performansın çılgın olmasına ihtiyaç yok taraftar tarafından pohpohlanması için ne yazık ki.

    bunun üstüne tandemin solundaki topçunun sol ayaklı olmasının önemi adlı dünyanın en saçma gerekliliği icad edildi krema olarak. çizgiden oyun mu kuruyordu? hayır. napıyordu? rakip gelince üzerine topu sola atıyordu. hayatında top oynamamıştır sol ileriye sol ayakla top atmanın daha kolay olduğunu iddia eden adam. hayır naptı adam sol ayakla trivela pas mı attı sol beke? o da yok. ileriye attığı pasların yüzde 20'den fazlası isabetli değildir.

    allah için kadıköy'de attı. gençler'e de güzel yapıştırdı. yetinmek en kötü zaafımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın