resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ankaragücü
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 70
    hamza gelmeden onceki guzellemelere nail olan teknik direktor. galatasaray belki de tarihinin en kotu doneminde, sakat, formsuz oyuncularinin sayisi belli degil, onune gelen yeniyor sen turkiye kupasinda eleniyorsun. bir de ustune cikmis kazanmis gibi yorumlarda bulunuyorsun. sana ne birader galatasaray'in ic durumundan?

    bir yorum da kendisini hoca adayi olarak gorenlere. hamza ferguson olsun sabredelim dediniz. sonuc ortada. artik birakin su romantizmi. akhisar'in bulundugu ortamla galatasaray'in ortami arasinda daglar kadar fark var. ne yapmis arkadas akhisar? kisitli kadro kisitli butce ile fener'in besiktas'in onune falan mi gecmis? o da yok. sampiyonluk yarisinda mi? hayir. eee?

    ben size soyleyeyim aga cihat'in ozelliklerini. galatasaray'li. galatasaray'da kac sene oynadi? benim hatirladigim 1 ya da 2 sene. en onemli tarihi ozelligi nedir? avrupa'da 100. golu cl'deki ilk golu atti.

    korkarim bundan 30 sene sonra arena'da ilk golu sami yen'de son golu atti diye servet layik gorulur teknik direktor olarak.

    solda hakan, sagda sabri ile iki kolumuz arkada bagliyken bir basari elde edemedi ki kendi sahalarinda bile kaybettiler bize karsi.

    ayni hatayi 2 kere yapmayalim. sabirli olalim. cihat pissin. basarilar kazansin. kredisi olsun. birseyleri basarmis olsun. diyebilelim ki surada sunu yapti iste ilerliyor falan sabir gosterelim.

    artik gecmisten ders alalim. sonu iyi bitmiyor bu romantizmin. bize kangren bir kadroya ve kacan sampiyonlar ligine, lige maloldu bir onceki romantizm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın