• 139
    geçtiğimiz dönemlerdeki onlarca maçta olduğu gibi, yine ilk yarıdan maçı bitirebilecekken, kaçırdığımız gol pozisyonları sebebiyle ikinci yarısında turu zora soktuğumuz maçtır.

    bu oyunun en basit kuralı fişi ilk yarıda çekmektir. devamında bulduğun boşluklar sayesinde farkı arttırman işten bile olmaz. böyle olunca takımın oynadığı oyun da göze daha hoş gelecektir otomatikman.

    dün ilk yarıda bence gayet iyi bir oyun oynadık. 1-0'dan sonra bulduğumuz pozisyonları çok kolay bir şekilde gole çevirip maçı 2 veya 3-0'a getirebilseydik, ikinci yarı çok daha rahat bir oyun çıkartabilirdik.

    bir diğer durum ise, mevcut orta saha oyuncularımızın fiziki özellikleri sebebiyle bizim oyun planımızın pasa dayalı olması gerektiğidir. bu sebeple elimizde bulunan diğer alternatif orta saha oyuncularından emre çolak ve jose rodriguez martinez'in bir an önce daha da hazır hale getirilmeleri ve daha çok süre almaları gerekmektedir. çünkü her ikisi de pas oyununa gayet yatkın iki isimdir. misal dün bilal kısa sakatlandığında oyuna ryan donk yerine emre çolak ya da jose girseydi, ilk yarıdaki güzel oyun devam edecekti. orhan hoca umarım bu durumu iyi analiz eder ve sezon sonuna kadar takımı iyi idare eder.

    son olarak, hakan balta'yı çok severim, bu zamana kadar etliye sütlüye karışmadan elinden gelenin en iyisini yapmıştır, bence bunca zaman aldığı parayı sonuna kadar hakeden ender yerli oyuncularımızdan biridir fakat artık dinlenme zamanı geldi diye düşünüyorum kendisinin. defans göbeğinde denayer, chedjou ve koray üçlüsü duruma göre değişimli oynamalı, hakan balta ise elzem olmadıkça ilk onbirde olmamalıdır artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın