resim
Cihat Arslan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ankaragücü
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 66
    galatasaray hakkında saçma sapan konuşmuştur. sen akhisar' ın teknik direktörüsün, sana galatasray hakkında soru sorulduğunda o camiaya, o camianın teknik adamlarına saygın varsa susarsın. söylediklerinin benim nazarımda övülecek hiçbir tarafı yok. yaptığı hem orhan atik' e, hem taffarel' e hem de akhisar camiasına ayıptır.

    diego simeone' ye buradaki atletico maçının ardından mal oğlu mal bir gazeteci ''biraz farklı bir pencereden(pencerene sokayım) bakalım istiyorum, acaba kendisi bugün galatasaray' ın başında sahaya çıksa neler yapardı, nasıl bir kadro sahaya sürerdi?'' gibi gerizekalıca bir soru sordu. simeone, soru daha kendisine tercüme edilirken kafasını iki yana sallamaya başladı ve sonra da şöyle cevap verdi; ''benim galatasaray teknik ekibine çok büyük bir saygım var. bu soruya cevap veremem,i ben kendi takımımla ilgilenirim''

    edit: şaşkınlıkla izliyorum yorumlarınız. yahu sen kimsin? sana ne galatasaray' ın oyuncu yapısından? böyle saçma şey olur mu? onun ne haddine galatasaray takımı hakkında yorum yapmak yahu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın