resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 803
    geçen sezon boyunca ve bu sezon başında "artık sinan gümüş oynasın ilk 11'de" diye diye dilimizde tüy bitti her platformda, genç çıktı sonunda oynadı, az zamanda büyük işler yaptı, çok da iyi performans gösterirken, maalesef sakatlığa kurban gitti. sinan'ın oynadığı dönemde takıma etkisi çok açık bir şekilde görüldü.

    şimdi "ilk 11 oynatılsın" kampanyası, sosyal medyada koray günter için yaratılmalı. bu eleman da bas bas bağırıyor; "beni oynatırsanız kazanırsınız" diye ama ne hikmetse bir türlü ilk 11 şansı, daha doğrusu düzenli bir şekilde ilk 11'de oynama şansı bulamıyor.

    takımın en iyi savunmacısı jason denayer, galatasaray'ın 1 yıl avrupa'dan men cezası alması nedeniyle %99 bir daha kiralanamaz, daha doğrusu bu yöneticilik anlayışıyla kiralanma düşüncesi bile oluşmaz zaten teklif gönderilse bile önümüzdeki sezon tekrar galatasaray'a geleceğini sanmam. city'nin de kendisini avrupa'da olmayan bir kulübe kiralamasını mümkün görmüyorum. yoksa elden geleni ardına koymadan 2 senelik kiralayıp + bonservisi neyse ödeyip alalım anlaşması yapılması gerekir kendisi ve kulübüyle.

    aurelien chedjou iyi stoper ama bir ortası yok, ya çok iyi çok kötü, yaşı da oldu 30, abartarak söylüyorum maksimum 4 sene daha oynayabilir ki bana kalırsa 1-2 sezon sonunda kendisiyle yollarımız ayrılmalı.

    hakan balta, en fazla 1, bilemedim 2 sezon daha kesinlikle sol bek oynamayacak şekilde iyi bir yedek olabilir, ağırlığı, hantallığını vs. geçtim, sezon boyunca 5-10 maç iyi oynarsa, geri kalan maçlarda takımı her an yakma potansiyeli mevcut. işte bunlar hep sigara.

    gbkz: semih kaya) hakkında yorum da bile bulunmak istemiyorum.

    sanırım başka da bek harici savunma oyuncumuz olmaması lazım, unuttuğum bir adam yoksa, yani kıssadan hisse; malum en az bir sezon avrupa kupalarına gitmiyoruz, madem revizyona girmemiz lazım, fatih işbecer gibi kendisinden hiç ümidim olmayan yönetici arkadaşlar, bu durumu yeniden yapılanma olarak gördüğüne göre bu takımı var olan gençlerin üzerine oturtarak takım yapılandırmasına girilmesi gerekiyor. bu gençlerin başında da(ki bana göre yaşlılar) sinan gümüş ve koray günter olmalı diye düşünüyorum.

    (u: yaşlı dememin nedeni önümüzdeki sezon 22 olacaklar millet hali hazırdaki sezonda 17-20 yaş arasındaki adamlarını ilk 11'de oynatıyor.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın