resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 7712
    hala gözleri kör olmuşçasına su adami savunacaklar var ya bu sözlükte, en çok da o koyuyor. birazdan büyük başkan oley sloganları atılacak, dursun ozbek ve hamza hamzaogluna hakaretler edilip günah çıkartılacak, sonrasında aysalin yaninda ali durustle gelmesi ve bu kulübü kurtarmasi gerektiginden bahsedilecek. iki yılda bi ceyrek final bir de ikinci tur vurgusu yapilacak, sonrasinda bikac fatih terim demiroren kader ortakligi vurgusu daha yapildiktan sonra tekrar ünal aysalin ne kadar mukemmel bi insan oldugundan bahsedilip tekrar dursun ozbek istifa diye bagirilacak. ama kimse aysalin hata yaptigini soylemeyecek, suan bu konuma geldiysek sebebinin o oldugunu kabul etmeyecek ve aysala asla laf ettirmeyecek.

    yeni turkiyenin ozetidir galatasaray sozluk. güçlü olana resmen tav olunur. ünal aysal gelecegimizin icine sıçar sonra bi güzel sıvayıp gider ama hala arkasinda onun icin ölüp biten bi %50 olur. sonuc anındaki adamlara hele bir de karizmatik degilse ve yeterince güçlü degilse ölümüne hakaret edilir ama bugunlerin sebebi olan adama methiyeler düzülür, arkasindan agitlar yakilir. herkes bilir herseyi ama kimse konusmaz. ama ne yazikki siz sustugunuzda hicbirsey olmamış olmuyor.

    o buyuk baskaniniz galatasarayin kurulus amacina ihanet etmistir. turk olmayan takimlari sayesinde önümüzdeki sene anca hazirlik maçlarında yeneriz. sonra da bu ekonomik tabloyla bi on yıl daha nah yeneriz.

    çok ikiyüzlü var çok. isteyen üstüne alınabilir.

    edit: zuhahahahha en ofsaytlara girince hersey şimdi daha da güllük gulistanlik. homzohomzooglo copsoz, fotoh torom kocto, dorson ozbok ostofo.

    size daha da beterleri mustahak. bu ulkede milyonlarca insan 1000tl ile gecinmek zorunda birakildigi halde iktidara hala oy vererek kendi geleceklerinin icine sictiginda zaten ilgili olmadigim siyasetten tamamen uzaklasmistim, simdi de sayenizde galatasaraydan uzaklasacagim. siz sizi bu rezil hale getirenlere tapiyorsaniz zaten bu rezillikleri hak ediyorsunuz. aysal suan belcikada jakuzisinde ogle keyfi yapsin, siz burda aysal yaglamaciligina devam edip gelecek yil lige odaklanin. ama bundan zevk aliyorsa bi topluluk, onlara mustahaktir bu. boyle devam edin, helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın