• 12
    bir galatasaraylı olarak geç bile gelmiş dediğim karardır. bir takım son 4 yılın 3'ün de şampiyon olmasına ve 4 sene üst üste şampiyonlar ligi'ne tek başına katılmasına:ve orada başarı da sağlamasına rağmen maddi nedenler sebebiyle men cezası alıyorsa, o takımda sonuna kadar yolsuzluk yapılmış demektir. galatasaray'ı sözde galatasaraylıyım diyen adamlar soydu maalesef.

    zaten bitik selçuk, ofsayt burak, sabri, umut, olcan, tarık, eray:bak bunun bu işten para kazanması bile mucize gibi adamlara o kadar parayı babaları bile vermez. haketmeye bol kepçeden verilen paralar ve oradan yapılan indiragandilerin sonucudur bunlar. büyük ihtimal bu yukarıdaki topçuların çoğuyla sene sonu bir şekilde yol ayrımına gidilecek ama atı alan üsküdar'ı geçti bile. ayrıca podolski, sneijder ve muslera'nın da ayrılması çok olası.

    aslında bu kriz fırsata çevrilip daha genç, daha dinamik ve daha az maliyetli bir takım kurulup ileriye dönük güzel şeyler de yapılabilir ama bunu bu kulüpte yapacak adamlar yok maalesef ne teknik, ne idari anlamda.

    taraftar olarak biz bunları hep söyledik. daha geçen transfer dönemin madem paran yok, 6 ay sonra serbest kalacak 30 yaşındaki adama 2.5 milyon € vermeyin dedik.

    (bkz: ryan donk/#1876412)

    taraftar bu süreçte elinden geleni yapmıştır. bu saatten sonra iş dinazor masonlarda. onlar kaldırsın tekrar kulübü ayağa.

    edit: ha bu arada unutmadan, takımın başına 5 aylığına geçip tüm kulvarlarda sıçtıktan sonra 3 milyonu cukkalayan denizli'yi ve onu getiren yönetimi de bi hatırlatayım istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın