resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10858
    mehmet demirkol gibi bir yilanin (burada aslinda o ile baslayan bir kufur olacakti) laflariyla gaza geelip kendisini harcamaya calisan sozde galatasaraylilari bizlere gostermis aslan parcasi. sneijderspormus.. evet lan sneijdersporluyum. muslerasporluyum. sinansporluyum. kim bu armaya katki veriyorsa, kim yirtiiyorsa kim mucadeleyi birakmiyorsa o sporluyum. varsa itirazin sana semihle selcukla sabriyle basarilar amk.

    meloyu yediniz, telles'i yediniz, brumayi yediniz, simdi sira sneijder ve musleraya mi geldi?

    haydi buradan! kendini bilmezler sizi! gidin alacak baska kelle arayin. burada sneijder'e laf atman icin takimin gercekten iyi oynayip sneijderin rezalet oynamasi, hic mucadele etmemesi lazim. var mi boyle bir durum? yok amk. ee derdin ne? sinonun oynamadigi maclarda takim orta sahayi gecemiyor lan. sino oynadiginda en azindan icimizde ufak da olsa bir umut oluyor.

    mustafa denizliyi elestirmisse eger haklidir amk. sen burda demedigini birakmiyorsun. takim denizli geldi geleli kipirdayamaz hale gelmis. dedemiz forvet olarak sabriyi secmis, bitik yasinden verim almaya calisiyor, israrla hakan'i sol bek oynatiyor. israrla sneijderi sol kanat oynatiyor. sen bunlari goruyorsun, isyan ediyorsun, sneijder nasil etmesin amk. kaldi ko sino bunlari kendisi yalanladi. bir adet aziz yalakasinin laflarina guvenip takiminin yarisini olusturan iki oyuncudan bir tanesine gomuyorsun burada.

    hadi isine guzel kardesim. saf saf konusup milletin canini sikmayin. takimi sahiplenen, mucadele eden, bir bok oynamadigin en az on kritik maci sana tek bbasina kazandirmis, buna ragmen dort yildir yanina adam gibi iki kanat oyuncusu bir forvet koyamadigin. koyamadigin gibi arkasinda oynayan tek orta saha oyuncusunu hic pahasina takimdan gonderdigin, sol bekinde adamla anlasan genc ve yetenekli oyuncunu kiralik verip delirtmenin esigine getirdigin, simdi de selcukla pas yapmasini, sabriyle verkaca girmesini, umuta asist yapmasini, defansa gelip top cikarmasii bekledigin adami harcatmayiz sana. haydi baska kapiya. sark kurnazlari sizi.

    sneijder'in de veciz sekilde belirttigi gibi; "fucking turkish mentality"

    not: bunu da silin tamam mi? sozlukten de soguyalim sayenizde!
App Store'dan indirin Google Play'den alın