resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 1078
    ilk geldiğindeki performansıyla son durumu arasında kötü manada fark olan futbolcumuz. bana kalırsa sorunu özgüven eksikliği yaşamasıdır. ilk geldiğinde takım istenilen sonuçları alamasa da kendisi iyi oynamaktaydı. ancak takımdan kesilen kendisi olunca moral olarak çöktüğü ve bu yüzden performansının gerilediği kanısındayım. son bir aydır takım sanki çok iyiymiş gibi 1 dakika bile süre alamamıştır. kupa maçlarını saymazsak 2 aydır ligde forma şansı verilmiyor.

    oyun tarzı olarak tek pas ve genellikle topu ileriye oynamaya çalıştığından bu kadromuzda sahada şans verilmesi gerektiğini düşünmekteyim. orta sahanın göbeğinde yer bulunamıyorsa deportivo'da oynarken de kullanıldığı gibi sağ açıkta da deneyebiliriz kendisini. sonuçta kanat adamı eksikliği çekmekteyiz ve eli yüzü düzgün tek forvetimiz podolski'yi sağ açıkta kullanmaktayız. bana kalırsa üçlü orta sahada kendisini sağ iç olarak oynatırsak kendisinden daha fazla verim alabiliriz.

    süre aldığı zamanlarda müsait olduğu zamanlarda bile ceza sahası dışından şut çekmeyi denemedi. bu tür pozisyonlarda o şutu denemesi gerekmektedir. şut çekmemesi özgüven eksikliğinden kaynaklıysa oynadıkça bu giderilecektir ama şutuna güvenmiyorsa antrenmanlarda ekstra şut çalışması yapmalıdır. oynadığı pozisyon gereği ceza sahası dışından çekeceği şutlarda daha etkili olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın