resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7703
    forbes dergisinin 2011 verilerine göre 775 milyon dolar şahsi serveti bulunmasına rağmen hiçbir branşta galatasaray'a sponsor olmamış ex başkan.

    "geçmiş dönemdeki borçlar onundu, değildi" tartışmasına hiç girmeden bir iki kelam etmek isterim.

    bu sözlükte sayın başkan kadar ekonomik güce sahip herhangi bir arkadaşımız olsa, omzunda gs başkanlığı apoleti dahi olmaksızın seve seve bu kulüpte herhangi bir branşa sponsor olur, kaynak yaratır, ya da transfere katkı verir.

    bu minvalde bırakın başkan olmayı, yöneticilik için dahi adı geçmeyen iş adamlarının* şike sezonundaki zor dönemlerde suyun öteki yakasına moussa sow'ları hediye ettiği apaçık ortadayken, finansal fair play belasıyla uğraştığımız bu dönemde bu adamdan tek bir ses çıkmamasına gönlüm razı gelmiyor.

    bizim sokak dilencisi gibi 10 tl.den bileklik satarak para toplamaya çalıştığımız bir ortamda, 25 milyon euroluk yatının yangın işleriyle uğraşan sayın başkan çıkıp sigortadan aldığı parayı sponsor anlamında kulübe bağışlarsa o zaman benim için efsane başkan olur.

    aksi takdirde 25 milyon euroluk yatında viski içerken aziz'in yaptırdığı ısmarlama galatasaray haberlerini okuyan herhangi bir forbes zengininden farkı kalmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın