resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10843
    basının alışkanlıklarına kurban giden futbolcu. adamlar alışmış meyve veren yabancıları taşlamaya son yıllarda, aynı çizgide devam ediyorlar çok şükür. ya insan arada başkalarına da bok atar, hep aynı terane. ya sneijder'in bunu yaptığını düşünenler bile bir sorsunlar kendilerine ya neden acaba hep bu tip oyunculara yapılıyor bu haberler diye. neden başkalarına değil. neden burak yılmaz futürsüzca savunuldu, neden selçuk'a şiirler yazdı bu basın, neden semih'e hiç laf gelmiyor, neden umut her maç boş kaleye kaçırıyor diye şanssız. vay arkadaş ya, kimler konuşulması gerekirken bu adam konuşuluyor. çünkü bu adam er yada geç ülkesine gidicek adam türk değil. ama bizim dünya starlarımız ülke sporunda bir yerde görev alıcaklar ve onlara haber yapan adamlar bu oyuncularla yüz yüze gelecekler. işte bu adamlarla ters düşmek istemeyen insanlara biz gazeteci diyoruz türkiye'de.

    konu dışı ama şu var. malum oscarlarda en iyi ödülü spotlight aldı. film iyi kötü onu tartışmıyorum ama bu film kiliseye salladı, basına salladı, siyasilere salladı, hukuk sistemine salladı kısaca salladıkça salladı. çünkü ortada gerçekler var ve bu sunulmak zorunda. gerçek hikaye olduğundan zamanında bu filmin konusunu haber yapanlar işleri gereği doğruları yazdılar, filmi çekenlerde işleri gereği doğruyu çekti bu filmde. keşke bizde bu filmden ders çıkarabilsek spor gazetecileri olarak.

    taraftar arkasındadır kendisinin. kötü sezon geçirmekte ama form geçici yetenek kalıcı. bu bataklığın içerisinden çıkıcaksak portakal önemli görev alıcaktır ileride. yeter ki şu basının sözlerine inanmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın