resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10838
    istemediği hoca denizli olduğu için yeniçeri sayamayız. kendisi olsa olsa bir devrimci kardeşimiz, bilemedin bir v, bir deadpool olur.

    şimdi ben bu md'yi eleştirdi haberlerinin tamamen sneijder hakkında ileri geri konuşmamız için çıkartıldığını düşündüğümden ciddiye almıyorum. zira antep maçında da gördük ki mevcut yönetimin kuracağı kendisinin olmadığı kadro kümede kalma mücadelesi verir; o da üstündeki forma nedeniyle. yoksa net düşer.

    neyse esas konuya gelelim. öncelikle adam hollandalı. hollanda'da oyuncular hocalarını basın önünde net şekilde eleştirebiliyor ve eleştiriyor. benzerini hocalar da oyunculara yapıyor. bu adamın yaptığı kesin olmamakla birlikte yaptığı iddia edilen olay gidip mustafa denizli'yi yönetime eleştirmek. çıkıp basın önünde yıpratmak yok, sessiz sessiz maçı -amiyane tabirle- satıp takımı sabote etmek yok.

    gitmiş demiş ki denizli ile olmaz. bunu da "haydi götüm kaşındı" diyerek söylememiş. albers'in de dediği üzere yönetim sneijder'e sormuş kimi alalım hoca diye. madem fikrime değer vereceksiniz o zaman ben md ile olmayacağını da söyleyeyim deme hakkı var mıdır portakalın? vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın