• 93
    sonucuyla digitürk'ü sevindirmiş futbol maçı.

    beşiktaş yenseydi eğer ya da en azından berabere kalsaydı benim görüşüme göre beşiktaş için şampi... denebilirdi.

    ilk yarıda fenerbahçe bir tık daha iyi oynadı fakat ikinci yarısı bariz beşiktaş üstünlüğü ile oynandı ve klasik fenerbahçe balı'nın devreye girmesiyle bir bok oynamadan atılan 2. gol ile beşiktaş'ın galibiyet umutları sona erdi ki buna rağmen sadece uzatma dakikalarında ricardo quaresma'nın biri cenk tosun'a diğeri de mario gomez'e al da at dediği iki gol pası hiç edilmiş ve çok rahat beraberlikle ayrılacakken sahadan, mağlubiyetle ayrılmıştır beşiktaş.

    bunun dışında, maçtan sonra şerefli türk basını'na bakıyorsun, yok fener ilk yarı şöyle ezdi, yok efendime söyleyeyim yok böyle seri, kadıköy'den çıkış yok, ikinci yarı skor avantajı ile oyunu rölantiye aldı falan filan bir dünya abartma.

    ulan 1-0'ın nesi avantajlı skor? maçın ilk yarısını seyredememiştim, maçtan sonra bu kadar pofpoflamadan sonra bir de ilk yarıyı izleyeyim dedim acaba nasıl oynamış fener diye merak ettim de, kardeşim fener bildiğin ev sahibi olmanın verdiği gazla saldırmış ne bir eksik ne bir fazla. sen ev sahibi takıma daha 3. dakikada olmayan bir faulden serbest atış verirsen ve ev sahibi takım o serbest atışı daha 3. dakikada gole çevirirse, deplasman takımı elbetteki bocalamaya girer ki buna rağmen ilk yarıda en net gol pozisyonu ricardo quaresma ile beşiktaş'a ait.

    amacım fener'e bok atmak değil adamlar hiçbir şey oynamasalar bile skora gidiyorlar bir türlü ama bu feneri bu kadar yüceltmek nedir abi? beşiktaş dün gayet iyi top oynamıştır ve bu performansı devam ettirirlerse sene sonu şampiyon olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın