resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7695
    'ya taraf olacaksın ya da bertaraf.' kültürü ile yetişmiş, kendini geliştirme konusunda eksikleri bulunan bazı vatandaşların, 3. bir bakış açısının var olduğuna ikna edilmeleri gerekiyor önce.

    onun dışında kendisine dolandırıcı ithamında bulunulabilecek çeşitli veriler önümüzde durmakta. bunları adli makamlara iletme sorumluluğunda olanlar ise, kendilerinin aynı durumda olduklarını göz önünde bulundurduklarından mıdır, başka bir korkuları veya menfaatleri olduğundan mıdır, pasif şekilde kalmayı tercih etmişler.

    daha geçtiğimiz ay kaan baysal, bruma ile ilgili çıkan spekülasyonları herkes unutmuş sanırım. zaten unutmamaları mümkün değil. bu ülkede toplumsal hafıza diye bir şey yok zira. ontivero, hajrovic vs. de cabası. bunları ''çalıyor ama çalışıyor.'' fikri ile savunanlar da bulunmakta. spk, devlet, cemaat bize komplo kurdu savunmalarına hiç girmiyorum, çünkü siyasi vasfı düşük komplo teorilerini tartışmayalı uzun süreler oldu.

    şu an ffp diye, transfer diye, dursun özbek diye, yeniçeriler diye, ultraslan diye, dedeler diye yırtınıyorsak, bunun müsebbibi tarihimizdeki tüm yöneticiler ve kendisini yönetici gibi gören 'eleman'lardır. fakat son 10 senede galatasaray'ı en büyük zarara sokan isim de kendisidir.

    şampiyonlar ligi çeyrek finalini belki de 5 sene sürecek, tarihte ilk defa başımıza gelecek rezaletlere değişenlere de hayırlı bileklikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın