resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7692
    onlarca doğrusunun yanında inatla hayroviç, ontivero diye kendisinden nefret edilen başkan. kaldı ki ontivero transferinde kulüp zarar etmemiş bu oyuncu hala kiralık gittiği yerler sayesinde kulübe gelir kazandırmaktadır. elimizde hayroviç kalır ki bırakında bu insanın da bir yanlışı olsun. peygamber değil tanrı değil dediğimiz başkandır. ayrıca savunanların binlerce doğruyu saymasına rağmen, savunmayanların 3-5 yanlışını söylemesi de skandaldır. drogba, melo, sneijder, muslera, selçuk vs alırken büyük başkandır, bu resim ( http://www.futbolingo.com/...ray-kap-transfer.png ) ile ağzımızın açık ve mutlu gezmesine sebep olan başkandır . hayroviç kötü çıkınca tü kaka olan başkandır. bugün nasıl ki fatih terim'i sadece yiğit gökoğlan ve sercan yıldırım transferleri ile eleştirmiyorsak, ünal aysal'ı da sadece hayroviç ile vurmak kendisine haksızlıktır. kaldı ki kendisini hatalı transfer ile vurmak saçmalıktır. kendisi teknik direktör değildir. ama fatih terim sevgisi ve günlük başarı odaklı bir taraftar profili olduğumuzdan kendisini eleştirmekte sıkıntı duymadığımız başkandır.

    keza günümüz taraftarının günlük başarı endeksli olduğunu ispatlayan başkandır,altını çizerek belirtelim başarı değil günlük başarı. başarısız olduğu sezon öncesi basketbolda çoğumuzun ilk defa gördüğü erkekler şampiyonluğu, kadınlarda alınan eurolig şampiyonluğu ve fenerbahçe'nin rekorumuzu egale etme şansının yok edilmesi. futbolda 2 şampiyonluk, 2 süper kupa, 1 türkiye kupası, 1 emirates cup, şampiyolar liginde 1 çeyrek final ve 1 top 16 kazandırmıştır. keza geçen senenin şampiyon olan kadrosu da tamamen onun eseridir. kupa alındığı zaman başkan olmadığı için bu başarı kendisine eklenmemiştir.

    eğer sözüm ona kendisini eleştiren taraftarlar galatasaray başarılı olduğunda bugünlerin geleceğini görüp, ünal aysal'ı o günlerde de eleştirdilerse boynumuz kıldan incedir. fakat başarılar esnasında oley çekip, gururla sokaklarda dolaştılarsa bir zahmet kendisine teşekkürlerini iletsinler.

    şimdi başarıları fatih terim, ergin ataman ve ekrem memnun'a bağlayacak olanlar vardır. kusura bakmasınlarda hadi 1 anladık 2 anladık bu 3'lünün ünal aysal döneminde bir arada olması ve bunların ortak başarısı tesadüf müdür? eğer tesadüf ise aziz yıldırım hayranlığınıza hayran kaldım diyebiliriz. ünal aysal'ın vizyonu sayesinde bir sene önce adnan polat'ı red eden fatih terim galatasaray'ın başına gelmiştir. ünal aysal'ın sözleri, vizyonu fatih terim ile uyuşmasa fatih terim elbette bu takımın başına geçmeyecektir. ergin ataman beşiktaş'ı çalışıtırırken, oktay mahmuti bizdeyken oktay hocayı gönderen ve yerine ergin ataman'ı alan başkandır. oktay hocayı gönderirken eleştirdiğimiz başkan da kendisidir. ergin ataman ile vizyonlar uyuşunca da şampiyonluk gelmiştir. ekrem memnun'da keza aysal ve vizyonu ile kulübe tekrar kazandırılmış, harika bir kadro kurularak eurolig şampiyonluğu geitirilmiştir. ben spordan anlamam ama anlayandan anlarım deyip bu 3'lüyü takımlarımıza kazandırmış başkandır.

    bakın sadece başarı odaklı bir başkan yazısı bu maliye girmedim, idariye girmedim. mali olarak yaptıklarını yapabilecek başkan ancak cebinden para verir. idari anlamda da o günlerde galatasaray.org'tan yapılan her açıklamaya, ünal aysal'ın her konuşmasına çok dikkatli bakın. o günlerde gururlanmayan, böbürlenmeyeniniz varsa bunlar olsa olsa içimizdeki irlandılardır, levent tüzemen'dir, hakan ünsal'dır, hayri kozak'tır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın