• 5078
    2015-2016 senesi itibari ile kendilerini tanıyamadım taraftarlardır. ultraslan'ı falan dışarı atıyorum.

    kendileri öyle değişmişlerdir ki galatasaray ruhuna aykırı ne varsa bu sene bunu sergilemektedirler. artık sdece başarı odaklı taraftar grubu olmuşlardır. başarı için şike yapsak, yapalım diyecek konuma düşmüşlerdir. başarıya giden her yola mübah olarak bakmaktadırlar. galatasaray'ın değerleri değil, televizyon başında izleyecekleri galatasaray'ın galibiyetleri ile ilgilenmektedirler. galatasaray başarılı ise bunun nasıl ve kimler ile kazanıldığı önemli değildir.

    bana göre türkiye'nin derwall sonrası gelmiş geçmiş en iyi hocası olan fatih terim. malumunuz futbolumuzda 2011 senesinde bir çok olay oldu. fenerbahçe'nin bir sezon önce şike yaptığı, bir çok takımın ve futbol adına bir çok kişinin bu işlere bulaştığı görüldü. sonrasında ne mi oldu? mevcut başkan fenerbahçe'yi düşerecek korkusuyla,uefa ya göndermiyor diye değiştirildi, yerine başkanı olduğu kulübe evrakta sahtecilikten ceza aldıran bir başkan geldi (bkz: yıldırım demirören). bu adam mevcut döneminde fenerbahçe yalakalığı yaptığı gibi galatasaray düşmanlığı ön plana çıktı fatih terim'e, galatasaray'ımıza nasıl saldırdığı malumunuz. aynı şekilde özellikle stadımızın açılışında yaşanan malum protesto olayıyla da tayyip erdoğan'ın galatasaray ile ilgili hareketleri malumunuz. peki sonra ne oldu? 3. sezonuna başlayan mevcut teknik direktörümüz, birden şikecileri aklayan (hırsızdan yana taraf olan ) akp'nin genel başkanı ve mevcut başbakan tarafından milli takım başına getirildi. teknik direktörümüzde, her zaman adaletten yana olacağını söyleyen hatta şampiyonluklar sonrası konuşacağını söyleyen imparatorumuzda galatasaray'ı yarı yolda bıraktı ve buraya gitti.

    galatasaray gerçeklerinde bu adamın kalem ile üstü çizilirdi. ama mevcut galatasaray taraftarı örf, anane ve kültür takmadıkları için böyle bir adamın kulübe geri gelip herşeyi toparlamasını isterler. oysa bu adamın galatasaray'ı nasıl bırakıp gittiği, kimler uğruna gittiğini unutmamak lazım. bir fotoğraf gösterelim. http://img.haberler.com/...zayi-atti_1787_o.jpg

    bana göre galatasaray'ın istediği sistemi oynatabilecek gençlere de önem veren, idealist bir teknik direktör olan ersun yanal. bu adamı da nasil unutuyorlar nasıl kabul ediyorlar merak ediyorum? bu adam ki galatasaray'ın 5. şampiyonluğuna gittiği 2000-2001 sezonunda soyunma odasında futboclularına fenerbahçe'den gelen teşvik paralarını dağıtan adamdır. bu adam yersiz ve alakasız şekilde efsanemiz hakan şükür'e karşı ayaklanmış teknik direktördür. bu admaın benzer pis durumları bir çokken galatasaray taraftarı tarafından isteniyor olması kabul edilemez.

    bu iki adam nezdinde değerlendirme yapılınca galatasaray taraftarına şaşırıyor ve üzülüyorum. galatasaray'ı var eden herşeyden uzaklaşıp, galatasaray'ı galatasaray olduğu için sevmeyen bir taraftar olmaya başladılar. kendilerine tavsiyem düny agloballeşiyor, artık avrupa takımlarının tribünleri turist çekim merkeiz olmaya başladı. avrupa'dan kkafa tkaımları tutabilirler, hem temiz futbol izlerler hem de daha büyük başarılara da şahit olabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın