resim
Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Görev:Teknik Direktör
Takım:Uruguay
Yaş:69
Uyruk:Arjantin
  • 252
    şu takıma gelirse, sahaya büyük ihtimalle 1-7-2 tarzı ilginç bir dizilişle çıkar. adam 3-3-3-1 ile şili oynatıyordu ve şili, acayip mesafe kat ediyordu hatırlayın. adam bilal'e, selçuk'a, emre'ye, jose'ye falan bakacak ve diyecek ki, ben mi koşacağım ? bakın mesafe kat etme değil, ben mi koşacağım diyecek.

    elimizdeki oyuncularla kendisinin yaptıracağı presi anca orta sahada oynayacak 7 adam ile yaparız. garibim denayer de geride tek bekler herhalde.

    şaka maka geldiği gibi büyük ihtimalle çılgın işler yapar. elde hiçbir şey olmadığından sabri'yi enteresan bir şekilde verim alarak kullanır. hatırlayın kalli de bam orta sahasının en karaktersizi olan barış özbek'ten verim almıştı. kendisi ne oynatır bilemem çünkü bielsa benim bildiğim 1 ise 1551 biliyordur. kafamda kurabildiğim en çılgın bielsa kadrosu ne olurdu peki ?

    http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-13262

    çıkaracağı kadro bununla alakasız da olabilirdi ama bielsa gibi düşünmeye çalıştım kendi çapımda.
    her ne olursa olsun koşmayana formayı vermeyecek oluşuyla, mesafe kat edişlerle gözünün boyanmayacağına falan eminim. kendisi burada kupa, kupalar kazanır. kendisinin işine karışmayacak bir yönetim şart. yalnız kendisinden tek şey rica edilsin, yanında bir hoca yetiştirmesi. kendisinden sonrası için.

    tabii bunlar hayaller. hamza hoca sonrası da bielsa ve favre hayal ediyorduk. şimdi de bielsa, favre, mourinho hayal ediyoruz. gelen yılmaz vural olabilir, oğuz çetin olabilir, ziya doğan olabilir, okan buruk olabilir.

    çap meselesi. yönetimin çapı da ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın