resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 955
    bu takımı fatih terim yönetti, bu takımın başında "hele bir yugoslav..." diyerek ırkçılık yaptı. mehmet ağar falan hiç değinmiyorum.
    ersun yanal'ın karakterini tartışabiliriz, ama "ersun yanal bu takıma yakışmaz, galatasaray tarihi" falan diye başlar da vaktinde fatih terim'e ses etmediysek tutarsız oluruz. ki etmedik çoğunlukla. özeleştirimizi yapalım önce.

    bir de, ersun yanal'ın teşvik olayının olduğu dönemde teşvik kadar yaygın bir şey yoktu herhalde türkiye'de. bunu aklamak için söylemiyorum. ama 2000lerin ortasına kadar -galatasaray dahil- herhangi bir takımın teşvik işine bulaşmadığına inanıyorsanız ya ağır safsınızdır ya renkler sizi kör etmiştir. bu yüzden, bu konuda da açık olalım ve özeleştirimizi yapalım.

    ondan sonra diyelim ersun yanal galatasaray'a yakışmaz diye. zira galatasaray'a hiçbir kirli yönetici, futbolcu ya da teknik direktör gelmemiş gibi davranırsak, hele koca türk futbolunda tek kirli işe bulaşmış adam ersun yanal'mış gibi davranırsak, olmaz.

    kendi kanaatimi belirteyim: kendisi gelsin, basın toplantısı düzenleyip teşvik meselesiyle ilgili galatasaray taraftarından ve türk futbolundan özür dilesin, benim kabulümdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın