• 31
    fark iki maça çıktı. ama ikili averajda üstünlüğümüzü koruduk. çok kısa süreler fenerin uzunlarına mani olabildik. onun dışında orayı durduramadığımız için büyük sıkıntı yaşadık. yine ortalamalarının altında attılar ama iyi de defans yaptıkları için biz de baya düşük sayı ile bitirdik maçı. ama yine de bir iki nokta var ki oralarda rahat iş yapmamız gerekiyorken yapamadık. yapsaydık maçın sonunu kovalayabilirdik yinede.

    bu maç gösteriyor ki...

    bizim ne yapıp edip dusan'ı kullanmamız lazım.
    mümkünse net bir türk 5 almamız lazım. (kalitesi tabi ki de tartışmalı)
    şafak iyi bir şutör ve fena olmayan bir pasördü. biz de sadece göksenin'cilik yapmaya çalışıyor. bazen iyi yapıyor, çok iyi niyetli ama... ne o atışları yapacak öz güveni buldu ne de elini söterdiğinde alabilecek güveni verdi aslara.
    son olara green göynüm hep seni arıyooor, neredesin sen.

    edit:

    şimdi fener'in fikstürüne baktım.

    sıradaki maçı banvit ile. çok bir beklentim yok açıkçası.
    ama karşıyaka deplasmanı var. oradan bir umudum var.
    beşiktaş ile evde oynayacaklar. açıkçası onlardan da bir beklentim yok ama tuhaf takımlar. deplasmanda her şey olabilir ama muhtemelen olmaz.
    ama hemen ertesi hafta ki efes maçından 3 gün sonra (euroleague sondan 2. maç) türk telekom deplasmanları var. buradan umutluyum. sebebi basit. tuhaf takımlardan biri. ligin dibinde. bir baş gösterme görebiliriz gibi geliyor. ki zaten maç baya sonra.
    son iki hafta uşak sportif ve yeşil giresun ile oynayacaklar. 2'si de içeride. işte alttan kurtulma çabasıdır vs gibi faktörler ile belki ama belki.

    çok saçma bir inceleme oldu farkındayım. adam akıllı bir bakmam gerek ama şöyle yüzeysel baktığımda... zor ama 2 maçlık fark biraz meleklerin gülmesiyle kapanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın