• 1
    medyamızın sülüklerinden biri. kendisini kısaca tanımak için;

    --- alinti ---
    dün akşam fenerbahçe-twente maçı öncesi şükrü saracoğlu stadyumu'nda yaşandığı iddia edilen olaylara şahit olan meslektaşımız, bazı spor yazarlarının galatasaray'ın panathinaikos'tan gol yediği sırada sevindiklerini iddia etti.

    işte ismi bizde saklı olan meslektaşımızın konuya ilişkin iddiası;

    medyada ve halkın önünde saygıdeğer! fenerbahçe yorumcusu ve yazarı izlenimi veren hatta içlerinde televizyon kanallarına çıkıp program yapan gazetecilerin(!) bulunduğu bir grubun panathinaikos-galatasaray maçı sırasında sarı-kırmızılı ekibin yediği gol sonrası sevinçlerine utanarak şahit oldum!

    içlerinde tsyd eski başkanı onur belge, tsyd eski yönetim kurulu üyesi gürcan bilgiç ve alaattin metin'in bulunduğu bir grup gazeteci yazar kesimi galatasaray'ın yediği gol sonrası sevinçlerini bağırarak ve birbirlerine sarılarak kutladılar.

    sporumuzun ve medyamızın neden bu hale geldiğini sorguladığımız bu dönemde bu yaşananlar sorulan sorulara en güzel cevabıdır!
    --- alinti ---

    ayrıca bu sabah radyoda şöyle bir olay anlattı dün gece ile ilgili "2. yarının başında fb maçına gitmek için dışarı çıktım, bir büfeye uğradım ve maç ne oldu diye sordum. büfedeki arkadaşlar " abi 2-0 oldu " dediler ben de ; " hay allah " dedim ve stadyuma gittim." *
App Store'dan indirin Google Play'den alın