• 140
    nba maçlarını en son shaq'ın miami'de olduğu dönemde küçük bir çocukken izlerdim. maçların da çoğunu hatırlarım. hatta ahmet çakar'ın, shaq adamsa miami'yi şampiyon yapsın dediği sene miami şampiyon olmuştu diye hatırlıyorum. shaq-wade ikilisi ortalığı coşturuyordu.

    yıllar yıllar geçti, gerek saat farkından gerekse başka nedenlerden koptum ben nba'den. big three'nin çok az maçını izledim, nowitzki'nin şampiyonluğunun sadece playoff aşamasını gördüm.

    işte o geçen yılların ardından bu herif tekrar bana nba izletmeye başladı. kendisinin şutu o kadar erken çıkıyor ki, orada savunayım desen arka taraftan iki sayı yiyeceksin. hack a shaq formülü üreteyim desen, bir noktaya kadar daha az yersin ama takribi 3. periyottan sonra faul yapacak adamın kalmaz, ek olarak bu adam acayip bir takım oyuncusu, birden klay başlar 45-50 arası atmaya. curry'ye de koymaz gibi bu. uzunla savunayım desen, en atletik uzun kendisini görene kadar curry 4-5 şut çıkartıp 3-4 isabet bulur. kısa, çabuk adamla savunayım desen adam el üstünden orta sahaya yakın falan da atabiliyor.

    shaq pota değiştirmişti, kural değiştirmişti.
    sıradaki pota ve kural değişikliği curry için gelir mi, bilemiyorum.
    bir de kendisi ile ilgili avrupa'da atamaz tarzı şeyler deniyor da, avrupa'da bence maç başı 65-70 tane atar. avrupa basketbolu ne bileyim... neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın