• 23
    kulübün bir yabancı sermayeye satılıp, tüm yerli unsurlardan*********** arındırıldığı takdirde tam anlamı ile gerçekleşmiş olacak devrimdir.

    domestik bir kulüp olmaktan çıkıp, gerçek anlamda bir avrupa devi olmak istiyorsak bu veya buna çok yakın bir uygulama yapmak zorundayız. işkembe temizler gibi temizlemek zorundayız kulübü. gerekirse çamaşır suyuna yatırıp, yararlı-zararlı ne kadar bakteri varsa öldürmeliyiz. tüm tarihimizden hesap sormalıyız. bunu kim yapacak derseniz, kimse yapmayacak.

    unutacağız her zaman olduğu gibi. tıpkıünal aysal'ı, adnan polat'ı, duygun yarsuvat'ı, özhan canaydın'ı, mehmet cansun'u, faruk süren'i, alp yalman'ı, murat özyer'i, lütfi arıboğan'ı, bülent tulun'u, adnan sezgin'i, abdürrahim albayrak'ı, ali dürüst'ü,orkun darnel'i, can topsakal'ı unuttuğumuz gibi;inan kıraç'ı, dursun özbek'i, cüneyt tanman'ı, cenk ergün'ü, fatih işbecer'i de unutacağız.

    saçma sapan antrenörlerin********* geçici başarı/başarısızlıklarını ödüllendirip/yerip *küçük galatasarayımızın olduğu yerde saymasına yardımcı olacağız.

    galatasaray'a gerçekten yakışıp yakışmadığını hiç düşünmediğimiz veya bilmediğimiz adamların taparcasına neferi olup, efsane diye peşlerinden koşacağız. yukarıda saydığım isimlerden çoğu bu örneğin içinde yer almakta zaten.

    galatasaray'ı bu hale hepimiz getirdik, belki de hep bu halde kalmasını, hiç büyüyememesini sağladık. görmedik, duymadık, okumadık, hatırlamadık, inandık, para harcadık, ısrar ettik. bakmayın geçmiş zamanlı çekim yaptığıma, halen yapanlar mevcut. hatta kitlenin yüzde 80-90 larına kadar varıyor.

    ben bu saatten sonra cebimden doğrudan veya dolaylı olarak bu düzen için 1 kuruş para bile çıkarmayacağım. bir süredir de çıkarmıyorum zaten. 10-12 senedir hazırlık maçlarını bile izlediğim galatasaray'ın en önemli maçlarını bile izlemiyorum, hatta haberim bile olmuyor. geçen sene şampiyonluk maçlarını da takip etmedim.* çok sevdiğim basketbol takımlarımızı, arroyo-bahar öztürk çizgisinde bıraktım gitti zaten. çok nadir de olsa izliyorum bazen maçlarını. ne zaman temiz, dürüst, gerçek bir 'devrim' yapılır, o zaman beraber büyümeye hazırım.

    hayırlı bileklikler.

    edit: ekleme-imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın