• 19
    koca barcelona kulubunun yoneticileri iki yildir yargilaniyor, dunyanin en buyuk oyuncularindan biri olan neymar ile beraber.
    fanatiklik konusunda dunyanin gozu en kor olan katalan basini dahi bu olayin ustunu kapatmaya calismiyor, surekli olaydan bahsediyor ve seffaflik talep ediyor.
    ustelik bu olayda zarar goren barcelona kulubu de degil, dusuk bedel gosterilmek suretiyle devletten vergi kacirmak iddiasi soz konusu, fakat barcelona'nin adinin karismasi dahi herkesi rahatsiz ediyor.
    galatasaray'da ise hem de maddi anlamda boylesine sikintili bir donemde dahi gozumuze soka soka donk operasyonu gerceklestiriliyor, cunku galatasaray kulubu kendisini somurmeyenlerin camiada aptal olarak kabul edildigi bir dernek.
    yahu en basitinden ben romanya'da yasarken petre ve bratu transferleri yuzunden spor bakani ve milli kaptan olan efsaneleri popescu hapise atildi, tum basin ve halk uzerine gitti, biz ise turkiye ayagini hasir alti ettik, kimbilir kimlere uzaniyor diye.
    buyuk galatasaray devrimi falan olmaz o yuzden, cunku bu konuda adi cikmis, sani yurumus rumen toplumundan dahi daha hirsiz, ahlaki degerleri curumus ve yozlasmis bir millet olup ciktik son donemde iyice.
    birakalim gecmisi, sirf donk transferi incelense en az iki kisi hapse girebilir, o yuzden uyumaya devam, nasil olsa dernegin malini yiyen domuz cok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın