• 15
    kurtarıcı projenin yolu çk belidir. galatasaray'ın bir çok gayrimenkulu olduğu gibi bir de üyelik yolu açıldığında oluşacak asıl gayrimenkulumuz bulunmaktadır.

    bunun için galatasaray yönetimine daha önce de belirttiğim durumu yine belirtmekte fayda görüyorum. bu daha akılcı ve mantıklı gibi duruyor.

    - kulübe üye alımını devamlı yapmaktansa 6 aylık süre içinde sınırsız üye alınsın.

    süreli yapmamızın sebebi üyeliğini sonraki senelere bırakacak pek çok kişi bu fırsatı değerlendirmek isteyecektir. örneğin çocuğunun üyeliğini sonraki senelere bırakmak yerine bu fırsattan istifade direk gerçekleştirecektir. artı dönemsel kampanyaların her zaman daha çok getirisi olur. örnek olarak (bkz: tek bilek tek yürek) bakın fenerbahçe'nin 1 milyon üye kampanyası, bizim gs bonus, gs mobile gibi olaylarımız. bunlarda uzun vade de ancak yüksek rakamlara çıkabildik.

    - 10.000 tl ödeme zorunluluğu.

    özel hakları bulunanların dışında kalanların ödemesi gereken miktar.

    - en az bir referansı olan herkes üye yapılsın.

    bu zorunluluk gereksiz kişilerin de kulübe üye olmasını engellemek. artı galatasaray'ın geçmişine ve kültürüne saygı duymak için gerekli.

    - daha sonraki senelerde ise üyelik sayısının %15 i kadar üye alımı yapılsın. bu %15 lik kesimde özel diye nitenlediren, galatasaray lise mezunu, galatasaray sporcusu olmak dışında olarak belirtilsin.

    bu sayede her sene üyelik sayımız artar ve her sene ekstra gelirimiz artacaktır. örnek olarak 10.000 üyemiz var ise ilk sene özel hakkı olanlar hariç en az 1500 üye sonraki sene , ki bu ayı daha da artar özel hakkı olanlar da üye olunca en az 1725 yeni üye, sonraki seneler 2000 vs vs diye artacaktır.

    bunları ufak bir hesap yapalım kafamızdaki minimum plandan yola çıkalım. ben kulübe 6 ay da 10.000 kişi üye olur diye düşünüyorum ama bunu minimilize edelim. bu üyelik yolu açıldığında bu sayı minimum 5000 kişi olsun. 5000 x 10000 = 50.000.000 tl getirisi olur. sadece 6 ay içinde bu gelir harika olmaz mı? sonraki senelerde kulübün üye sayısı da artacağından her sene minimum 2000 üye her sene yeni 20.000.000 tl demektir.

    bu yöntem ile daha hızlı ilerleyeceğimiz kesin, artı herkese açılsın denen üyelik kapısını da bu sayede sonuna kadar açmış olur, galatasaray'ı gerçek sahiplerine ulaştırmaya başlamış olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın