• 2412
    manchester united - midtjylland 1
    ev sahibinde eksik cok, ilk maci one gecip kaybettiler ama basin toplantisinda van gaal azgin oynamaliyiz diye buyurmus..en azindan bu maca önem verdigi izlenimi olustu bende böyle bir rakip bulmusken ezip gecerler diye dusunuyorum, en azindan prestij icin..

    olympiakos - anderlecht 1
    ev sahibi liginde firtinalar estiriyor, özellikle evinde oynadiklari maclarda rakiplerini eziyorlar.. ilk macta da maci %65 topa sahip olmayla tamamlamislardi, direkten dönen toplar falan derken rakiplerinden ustun oynadip 1-0 yenik ayrilmislardi sahadan.. bu kez hata yapmazlar.

    basel - st etienne 1
    ilk macta duran toptan attigi gollerle fransiz ekibi 2-0 öne gecmisti sonrasinda basel beraberligi yakalasada sahadan 3-2 yenik ayrilmisti..macta iki tarafta etkiliydi..st etienne yükselen bir form grafigine sahip ancak baselde evinde her zaman favori gösterebilecegim takimlardan, ev sahibi olma avantajaji ve ilk maci kaybetmesinden dolayi kazanirlar diye tahmin ediyorum.

    lazio - galatasaray 2
    6.50 oran vermisler bize, takim az biraz kipirdanirsa maci kazaniriz..evet takim iyi sinyal vermiyor ama avrupada islerin baska olacagini dusunuyorum..kurt hoca sacmalamasin yeter...
App Store'dan indirin Google Play'den alın